Betöltés...

MARHAEPÉS FOLTELTÁVOLÍTÓ SZAPPAN

Ár: 1.320 Ft

Marhaepés folteltávolító szappan bemutatása
SensEco marhaepe szappan tömb 140g: Természetes (de nem vegán) marhaepe enzimet tartalmazó nagy méretű tömbszappan, mely ruhafoltok előkezelésére és kézi mosáshoz is tökéletes választás.
Kitűnően habzó, kiadós szappantömb a klasszikus enzimekkel (marhaepe kivonattal), mely hatékonyan távolítja el a makacs foltokat és szépen fehéríti a szürkült, sárgult fehér ruhaneműt. * a szappan gyártási súlya 150 g. Ezt mi öko papírdoboz csomagolásba tesszük, ezért hetek alatt nagyjából 145-142 g-ra szárad, mely az aktív anyagot egyáltalán nem érinti! Csupán víz párolog a tömbből, mint minden szappanból. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy jobban meg kell vizezni majd, hogy felhabozzon.Használd luffával, kefével vagy szintetikus szivaccsal- az eredmény nem marad el. A ráégett ételt mindenképpen be kell áztatni-pláne ha több napos. Utáa már csak be kell nedvesíteni a tisztító eszközt és néhányszor húzd végig a szappanon. Amíg habzik a szivacs vagy kefe, végzi a dolgát a szappan.

Kezeket nem szárítja, Nincs erős szaga, EU-ban készült vegyszermentes termék, növényi alkotókból ÉS természetes marhaepe enzimből, Mosógépben is használható reszelve vagy gélnek elkészítve

Figyelem: színes ruhákat fakíthatja, színpróba javasolt. Alkalmazása: a tisztítandó ruha anyagot alapos megnedvesítés után dörzsöljük be a szappannal és hagyjuk állni 1-2 órát. Ha szükséges, ismételjük meg.
Egyéb folteltávolítási tippek:

- folttisztító só: vízzel pépesítve csokoládé, fűfolt, vérfolt, festék,-és zsírkréta foltok jól kijönnek.
- citromsav: rozsdára és szerves foltokra; vízzel pépesítve érdemes a ruhaneműre tenni, de előtte színpróba javasolt!
- szódabikarbóna: áztatóvízbe vagy a mosáshoz adva zsírfoltokat jól eltávolít.

Összetevők: >30% szappan, marhaepe kivonat, enzimek, illatanyagok (allergének: limonene, benzyl salicylate, citronell)

Természetes illóolaj-komponensek.

Gyermekektől távol tartandó. Ha a szembe kerül, azonnal, bő vízzel kimosandó.

A vonatkozó jogszabályoknak megfelelően a szappanok esetében a kiszerelésben megadott súly a termék gyártási súlyát tartalmazza. Vásárláskor a termék súlya 0-5% eltérést mutathat a készítéséhez felhasznált víz elpárolgása miatt, (ez különösen papírcsomagolású termékek esetén lehet jelentős).

Környezeti információ:

Csomagolása:

Papír. Kérjük használat után dobd szelektív hulladékgyűjtőbe!

Elsődleges környezeti előnye:

Tisztán növényi olajokból készült folttisztító szappan, természetes zsíroldó enzimmel. Kőolajszármazékoktól, tartósítószertől és színező anyagoktól mentes termék.
Gyártó: MosóMami
Származás: EU
Kiszerelés: 140 g
 

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.04.10
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "MARHAEPÉS FOLTELTÁVOLÍTÓ SZAPPAN" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
-