Betöltés...

FOLTTISZTÍTÓ SÓ Aktív oxigénes fehérítő (Nátrium-perkarbonát) 500gr

Ár: 1.150 Ft

FOLTTISZTÍTÓ SÓ 500gr.
Aktív Oxigénes Fehérítő (Nátrium perkarbonát)
MEGRENDELÉSNÉL A VEVŐ MEGJEGYZÉSE ROVATBA KÉREM ÍRJA BE, HOGY MELYIK CSOMAGBÓL, KISZERELÉSBŐL  ÉS MENNYIT KÉR! E-mailben küldjük a számlát az elszámolásról!

0,5 kg   1150,-Ft

1kg     2100,-Ft

Aktív oxigénes folteltávolító.

A környezetbarát folttisztító só (kémiai nevén nátrium-perkarbonát) egy aktív oxigénes vegyület, amely kiválóan használható kiegészítő mosó és tisztítószerként.

Használatát színes és fehér ruhák esetében egyaránt ajánljuk: áztatáshoz, folteltávolításhoz, fehérítéshez.

A folttisztító só, vagyis a nátrium-perkarbonát ugyanúgy színtelenít és fertőtlenít mint a hipó, de környezetbarát módon. A hidrogén-peroxidból származó aktív oxigén végzi a fehérítést, mint a hipó esetében, viszont itt nincs mérgező klór a vegyületben. Kiváló zsíroldószer és a fugák tisztítására is alkalmas. Mosogatógépben is használható a tisztítóhatás fokozására.

Javasolt felhasználás mosáshoz:

Aktív oxigén-képző tulajdonsága miatt használhatjuk fehérítésre 60 fok felett mosóporokban, alacsony hőmérsékleten ecettel vagy citromsavval is fehérít. Szórj a szennyezettségtől függően egy vagy két evőkanálnyi folttiszító sót a mosógép adagolójába, vagy az áztatóvízbe.

Folteltávolításhoz készíts tömény oldatot vagy pépet vízzel, majd kend rá a foltra, szükség szerint dörzsöld is.

Tipp 1: A folttisztító sót használhatjuk a mosódióval vagy mosószódával történő mosás mellé kiegészítő tisztítószerként.

Tipp 2: A folttisztító só kitűnő hatású gyümölcs, kávé, vörösbor és fű szennyezések tisztítására. A gyümölcsteával leöntött textilre perkarbonátot szórunk és állni hagyjuk. Először a folt bekékül, majd elszíntelenedik.

Tipp 3: Fuga tisztítására fél literes szórófejes flakonba tegyünk 2 evőkanál nátrium-perkarbonátot és öntsük fel meleg vízzel. Fújd rá a fugára, és hagyd állni.

A feltüntetett származási ország a nátrium-perkarbonát előállításának országát jelöli. (Ez a lehetséges legközelebbi beszerzési forrás.)
A készterméket Magyarországon szereljük ki.
 

Csomagolása:

PP újrahasznosítható műanyag zacskó. A csomagolások tiszta állapotban szelektíven gyűjthetők, újrahasznosíthatók. Kérjük használat után dobja szelektív hulladékgyűjtőbe!

Elsődleges környezeti előnye:

A természetben könnyen lebomló, klór- és foszfátmentes környezetbarát folttisztítószer.

Származás: EU

 

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.04.10
Eddig megtekintették 61 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "FOLTTISZTÍTÓ SÓ Aktív oxigénes fehérítő (Nátrium-perkarbonát) 500gr" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
-