Betöltés...

Fischer 97068 Cycle Lift Plus kerékpár és e-Bike lift, kerékpárlift, biciki tároló (csörlő) mennyezetre 30 kg teherbírással 26" - 28" (elektromos kerékpárokhoz is)

Ár: 6.990 Ft

Praktikusan tárolhatja használaton kívüli kerékpárját, úgy, hogy a tényleges helyigénye minimális lesz. A rögzítő dübelek és csavarok is tartozék. Dekoráció (kerékpár) nélkül! Minden hagyományos és elektromos kerékpárhoz használható 26-28 között, maximum 30 kg súllyal. Garancia (fogyasztóknak): 6 hónap Tárold a kerékpárt a plafonon és nyerj maximális helyet a talajon. Optimizáld a rendelkezésre álló helyet, függeszd fel a kerékpárt a mennyezetre! Emelő rendszeres kerékpártartó, helyet nyerhetsz vele a talajon. Garázsban és hosszú folyosón is használható, a maximális belmagasságnak 4 m-nek kell lennie. A kerékpár lift automatikus blokkoló rendszerrel van ellátva, így megkönnyíti és biztonságossá teszi a kerékpár felemelését és levételét. - A kötél 14 méter hosszú - A kampókon gumi borítás, amely védi a kerékpárt - Maximális teherbírás 30 kg (kerékpár + rajta lévő alkatrészek) - Dobozolt mérete (H x SZ x M): 26.5 cm x 13 cm x 13 cm - A plafonra rögzítendő lemezek mérete: 25 cm x 8,5 cm - Alkatrészekkel együtt: 1 rögzítés, 2 emelő tartó, 1 kötél, 2 plafon rögzítő, 10 csavar, 10 tipli. - Súly: 1.7 kg - 1 db kerékpár helytakarékos tárolására alkalmas - Gyorsan és egyszerűen felszerelhető - Biztonságos technika - Kényelmes emelést és süllyesztést lehetővé tevő fogantyúval - 26 és 28 között minden hagyományos és elektromos kerékpárhoz (e-Bike kompatibilis) - Színe: fekete - Anyaga: acél + nylon kötél, műanyag tiplik Kerékpár és szerszámok nem tartozék, csak szemléltetik az állvány használatát!

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: - Egyéb kerékpár és kerékpártartozék hirdetés
 
Feladás dátuma: 2024.08.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Kerékpár bicikli rovaton belül a(z) "Fischer 97068 Cycle Lift Plus kerékpár és e-Bike lift, kerékpárlift, biciki tároló (csörlő) mennyezetre 30 kg teherbírással 26" - 28" (elektromos kerékpárokhoz is)" című hirdetést látja. (fent)