Betöltés...

Kerékpárzár - lánc

Ár: 3.190 Ft


BIZTONSÁG - a zárral ellátott kerékpárlánc tökéletes megoldás mindenkinek, aki a legmagasabb szintű biztonságot szeretné biztosítani kerékpárjának. Minden két kerék szerelmesének rendelkeznie kell láncos biciklizárral. Egy ilyen kiegészítő praktikus és hasznos megoldás a mindennapi használatra. Lehetővé teszi, hogy minimálisra csökkentse annak kockázatát, hogy kerékpárját ellopják. 



LÁNC - Kerékpárzár lánchajtással, 15 6 mm-es, kerek keresztmetszetű lengőkarral, amely növeli a vágásokkal és ütésekkel szembeni ellenállást. Minden egyes cella gondosan kidolgozott, hogy ellenálljon a legigényesebb használati feltételeknek. A kerékpárzár  90 cm- es rozsdamentes acélból készült, vízálló textil huzatban.



SZIMMETRIKUS KULCSOKKAL ZÁRHATÓ - a zár kulcslyuk dugóval van felszerelve, amely megvédi a mechanizmust a portól és a nedvességtől, ami biztosítja a hosszú távú és hibamentes működést. Ezenkívül a zár biztonságos műanyag bevonattal van bevonva, amely megvédi a keretet a karcolásoktól, és szükség esetén elnyeli a véletlen ütéseket. A szimmetrikus billentyűket könnyű használni még sötétben is! A szimmetria lehetővé teszi a zár bármilyen pozícióban történő kinyitását. 



UNIVERZÁLIS - ez a zárral ellátott lánc ideális kerékpárok rögzítésére, rövid megállások és hosszabb szünetek esetén is. Használhatja kerékpárjának rögzítésére üzlet, iskola, munkahely vagy park előtt. Kiváló választás kerékpáros kirándulásokhoz is, ahol gyakran ismeretlen helyen hagyja parkolni a kerékpárját. Ezenkívül más sportfelszerelések, motorkerékpárok és akár babakocsik rögzítésére is használható.


TULAJDONSÁGOK:



fekete szín
Anyaga: rozsdamentes acél, nem szőtt szövet, PP
típus: lánc
kerek lengőkar átmérő: 6 mm
hossza: 90 cm
lánc vastagsága: 2,5 cm
súlya: 0,54 kg
súlya csomagban: 0,548 kg


CSOMAG TARTALMA:



lánc
2x kulcs


A zárral ellátott kerékpárlánc minden kerékpáros felszerelésének pótolhatatlan eleme. Tartóssága, funkcionalitása és esztétikája tökéletes védelmet nyújt kerékpárja számára. A legjobb minőségű anyagok használatának és az átgondolt kialakításnak köszönhetően ez a lánc garantálja a biztonságot és a hosszú távú használatot. Nem számít, hol és mikor használja, biztos lehet benne, hogy kerékpárja jól védett.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: - Egyéb kerékpár és kerékpártartozék hirdetés
 
Feladás dátuma: 2024.08.08
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Kerékpár bicikli rovaton belül a(z) "Kerékpárzár - lánc" című hirdetést látja. (fent)