Betöltés...

Biciklire szerelhető kisállathordozó fonott kosár - fém búrával, amely megvédi az állatot attól, hogy vezetés közben kiugorjon (BB-23972)

Ár: 22.990 Ft

Fedezze fel a várost vagy a természet szépségeit kedvenc kisállatával a biciklire szerelhető kisállathordozó fonott kosár segítségével. Ez a praktikus és stílusos megoldás nem csak kényelmes utazást biztosít a kisállatának, de maximális biztonságot is nyújt az utazás során. Kiváló Minőségű Anyagok A kosár pvc anyagból készült, amely nemcsak esztétikus, hanem tartós is. A kézi fonás precizitása garantálja a hosszú élettartamot és az elegáns megjelenést. Biztonsági Fém Búra A kosár tetején található fém búra megakadályozza, hogy kisállata kiugorjon vagy véletlenül kiessen az utazás során. A búra robusztus fémből készült, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak és a mechanikai hatásoknak. A búra rögzítése egyszerű, de biztos, így könnyen levehető és visszahelyezhető, amikor szükséges. Egyszerű Rögzítés A kosár könnyen rögzíthető a bicikli első részére a mellékelt rögzítőmechanizmussal. A szerelési folyamat gyors és egyszerű, nem igényel különleges szerszámokat vagy szakértelmet. A stabil rögzítés biztosítja, hogy a kosár nem mozdul el a helyéről még egyenetlen terepen sem. Stílusos és Praktikus A fonott kosár nem csak funkcionális, hanem esztétikus kiegészítője is a biciklinek. Klasszikus megjelenése bármilyen biciklihez illeszkedik, és természetes anyagaival harmonikusan beleolvad a környezetbe. A kosár tökéletes választás mindazok számára, akik szeretik kombinálni a funkcionalitást és a stílust. Specifikációk: szín: fehér, fekete anyaga: fonott, PVC, vas szerelés: kampók maximális terhelés: 10 kg méretei: 43 x 42 x 35 cm kosár méretei: 42 x 35 x 24 cm kosár alsó mérete: 32 x 23 cm súlya: 1,23 kg súlya csomagban: 1,35 kg Összegzés A biciklire szerelhető kisállathordozó fonott kosár a tökéletes megoldás azok számára, akik szeretnék kedvenc kisállatukat magukkal vinni biciklis kalandjaik során. A minőségi anyagok, a biztonságos kialakítás és a stílusos megjelenés mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a termék praktikus és vonzó választás legyen. Tegye kellemesebbé és biztonságosabbá utazásait ezzel a kiváló kisállathordozó kosárral!

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: - Egyéb kerékpár és kerékpártartozék hirdetés
 
Feladás dátuma: 2024.06.14
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Kerékpár bicikli rovaton belül a(z) "Biciklire szerelhető kisállathordozó fonott kosár - fém búrával, amely megvédi az állatot attól, hogy vezetés közben kiugorjon (BB-23972)" című hirdetést látja. (fent)