Betöltés...

Elektromos matrac pumpa, szivattyú 12V/240V

Ár: 3.590 Ft


@page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm }
p { line-height: 115%; margin-bottom: 0.25cm; background: transparent }

Bemutatunk egy elektromos matracpumpát, amely ideális megoldás a matrac gyors és kényelmes felfújására és leeresztésére. Ez a kompakt és praktikus pumpa tökéletes útitárs, amely biztosítja a matrac könnyű és hatékony használatát bárhol.
 

Jellemzők:

Gyors felfújás és leeresztés: A hatékony motornak köszönhetően a szivattyú gyors és hatékony felfújást és leeresztést tesz lehetővé, ami minden eddiginél egyszerűbbé teszi a matrac kezelését.

Kompakt méretek: A szivattyú kompakt méretei megkönnyítik a szállítását, így utazás közben is könnyen magával viheti. Akár kempingezni indul, akár szállodában száll meg, akár barátait látogatja, ez a szivattyú mindig használatra kész.

Tápellátás 12 V-os vagy 240 V-os csatlakozóaljzatról: A szivattyú két külön tápegységgel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy akár 240 V-os hálózati csatlakozóaljzatról, akár 12 V-os autós aljzatról táplálható. Ez egy rugalmas megoldás, amely lehetővé teszi a szivattyú sokféle felhasználását helyzetek..

Tartós felépítés és hatékony motor: A masszív felépítés a tartósságot, a hatékony motor pedig intenzív használat után is garantálja a szivattyú gyors és hatékony működését.

Különböző tippek: A mellékelt különböző hegyek lehetővé teszik a szivattyú különböző szelepekhez való hozzáigazítását, ami univerzálissá és különféle matractípusokkal is kompatibilissé teszi.

 

Technikai paraméterek:


Tápellátás: 240 V vagy 12 V hálózat
Méretek: 12 cm x 11,5 cm x 10 cm


Az elektromos matracpumpa elengedhetetlen kelléke mindenkinek, aki utazás közben értékeli a kényelmet és a funkcionalitást.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: - Egyéb kerékpár és kerékpártartozék hirdetés
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Kerékpár bicikli rovaton belül a(z) "Elektromos matrac pumpa, szivattyú 12V/240V " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: