Betöltés...

Kerékpár lámpa készlet LED, első és hátsó

Ár: 5.790 Ft




Világítsa meg útvonalát, és legyen látható az úton kerékpáros lámpakészletünkkel! A nagy teljesítményű LED lámpákkal felszerelt lámpák nem csak a láthatóságot, hanem a biztonságot is biztosíthatják kerékpározás közben nappal és éjszaka egyaránt.
A kerékpáros lámpák készlete USB kábellel tölthető, ha bármilyen USB porttal rendelkező eszközhöz csatlakoztatja őket, például számítógéphez, autós töltőhöz vagy power bankhoz. Az első lámpa töltésjelzővel rendelkezik.
Mind az első, mind a hátsó lámpa különböző világítási módokat kínál, mint például az állandó erős fény, az állandó gyengébb fény, a villogó fény és még sok más. Az üzemmódokat saját preferenciáihoz és az útviszonyokhoz igazíthatja, növelve láthatóságát és biztonságát.
Erőteljes LED diódákkal ellátott kerékpáros lámpáink garantálhatják az út fényes és tiszta megvilágítását előtted és piros lámpát mögötted, hogy Ön minden oldalról látható legyen a többi közlekedő számára. Ennek köszönhetően minden utazás során biztonságban érezheti magát.
A lámpák fröccsenés- és esőállóak, ami azt jelenti, hogy nehéz időjárási körülmények között is biztonságosan használhatja őket. Ne aggódjon a nedvesség által okozott károk miatt – ez a kerékpáros lámpakészlet nem hagy cserben.
A lámpa strapabíró anyagokból készült, amelyek biztosítják a hosszú távú tartósságát. Nem kell aggódnia a sérülések miatt, ha egyenetlen utakon vagy nehéz időjárási körülmények között vezet .





TULAJDONSÁGOK:





Kiváló minőségű kivitelezés
Első lámpa: 3 x erős fehér LED, 9 x narancssárga LED
Anyaga: alumínium + ABS
2500 Lumen
Első lámpa akkumulátor kapacitása: 3600mAh
Hátsó lámpa akkumulátor kapacitása: 330mAh
Akkumulátor töltésjelző
Töltés microUSB kábellel
Vízálló
Hosszú működési idő
5 első világítási mód
4 hátsó világítási mód
Modern dizájn






Tovább
Tulajdonságok
Termékek: - Egyéb kerékpár és kerékpártartozék hirdetés
 
Feladás dátuma: 2024.05.18
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Kerékpár bicikli rovaton belül a(z) "Kerékpár lámpa készlet LED, első és hátsó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: