Betöltés...

Trizand kerékpártáska

Ár: 6.790 Ft


NAGY KAPACITÁS - a táska 3 cipzáras rekesszel rendelkezik. A kamrákat összeadva akár 60 liter űrtartalmú. Elfér benne harapnivaló, ital és sok minden, akár kézipoggyász, váltóruha stb.. Laptop és A4-es mappák is elférnek benne. Kiválóan alkalmas városi túrákhoz és kerékpáros kirándulásokhoz . Ezen kívül két kisebb zseb van az oldalán.



FELSZERELÉS - ez egy olyan táska, amely minden tartóval rendelkező kerékpárhoz elfér . Ez a tépőzáras tartóknak és rögzítőhevedereknek köszönhető, amelyeknek köszönhetően egyszerűen és gyorsan a csomagtartó méretéhez igazítható a beszerelés.  



VÍZÁLLÓ - a táska vízálló és nagyon erős anyagokból készült, így a nehéz tárgyakat is tökéletesen megvédi még kedvezőtlen időjárási körülmények között is. A táska oldalain további fényvisszaverők találhatók, amelyek javítják a felhasználó láthatóságát a sötétben . 



TOVÁBBI VÍZÁLLÓ BURKOLAT -  Ezenkívül a kerékpáros táska esővédővel is fel van szerelve.  Ez különösen akkor hasznos, ha meg akarja védeni a táskában lévő holmikat a véletlen kiömlés ellen!
TULAJDONSÁGOK:



fekete szín
űrtartalom: 60 liter
anyaga: poliészter
egyéb: nylon + gumi + fém
méretei: 45 x 40 x 32 cm
súlya: 785 g
Csomag súlya: 800 g




Tovább
Tulajdonságok
Termékek: - Egyéb kerékpár és kerékpártartozék hirdetés
 
Feladás dátuma: 2024.04.27
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Kerékpár bicikli rovaton belül a(z) "Trizand kerékpártáska" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: