Betöltés...

Fujita elektromos kerékpár - Akár 60 km-es hatótáv

Ár: 299.990 Ft

Fujita elektromos kerékpár - Akár 60 km-es hatótáv Váz: alumínium ötvözetAkkumulátor: 36V 10 AhMotor: 250W RKSElső villa: acélLegnagyobb sebesség: 25 km/óraHatótávolság: 45-60 kmGumiabroncsok: Kenda 700CNettó súly: 24 kg
A városi kerékpárok között a Fujita stílusa épp olyan elegáns, mint kifinomult. Eredeti formája elkísér majd városi kirándulásaidon, mindezt kivételes kényelemmel. A kerékpár a mindennapi utazásokhoz lett tervezve.
A Fujita elektromos kerékpár tiszta vonalai 60 km-es maximális hatótávot rejtenek.
A 36V Li-ion akkumulátor 10 Ah kapacitású, és a kerékpár fémvázába van beépítve az extra dizájn érdekében. Mindössze 3-4 óra szükséges ahhoz, hogy újra útra kelhessünk.
FIGYELEM: Mint minden elektromos járműnél, itt is fontosak a használat körülményei, mint például: az emelkedő mértéke, a szélerősség, az Ön súlya és nem utolsósorban a külső hőmérséklet (ha hideg az idő, a hatótáv akár 30 %-kal is csökkenhet!).
A erős motor 250 W-os, maximális sebessége 25 km/h a limiter és a jogszabályok szerint; de a sebesség a terep típusától és a pedálozás sebességétől függően növekedhet.
Az első/hátsó tárcsafékekkel, valamint nagy szilárdságú, acél ötvözet vázzal szerelt e-bike 24 kg-ot nyom, és 125 kg-os maximális terhelést bír el.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: - Egyéb kerékpár és kerékpártartozék hirdetés
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Kerékpár bicikli rovaton belül a(z) "Fujita elektromos kerékpár - Akár 60 km-es hatótáv" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: