Betöltés...

Hurrikán biztos telefontartó kerékpárra motorkerékpárra

Ár: 5.270 Ft

Hurrikán biztos telefontartó kerékpárra motorkerékpárraStabilan tartja a telefonodat rázós utakon is.Könnyedén felszerelhető.360°-ban forgatható.Motoros telefontartó, biciklis telefontartó, kerékpár telefontartóSzeretsz túrázni a göröngyös utakon és a kiszámíthatlak dombos vidékeken?
Valamint szeretsz nagy sebességgel száguldozni a bicajoddal? Vagy akár a motorkerékpároddal?
Túrázás közben sem foszd meg magad a GPS útmutatásától. Sem pedig a zenétől! Tarts a telefonodat a kerékpárod \ motorkerékpárod kormányán, egy olyan tartó segítségével, amely még a legerősebb hurrikánt is túléli!
A mai naptól túrázz, bicajozz a legnagyobb biztonságban! Azzal a tudattal, hogy a telefonod szent és sérthetetlen helyen van a kerékpárodon. Nincs olyan természeti akadály, amely kihívást jelentene a számára. Ha az autósok élvezhetik a telefon nyújtotta előnyöket, akkor mi bringások, motorosok se legyünk hátrányba ezen a téren!
Ne aggódj attól, hogy a nagy sebességgel járó szél kirepíti a telefonodat a tartóból. A legnagyobb sebesség és a legrosszabb időjárási viszonyok között is stabilon fog állni a mobilod a tartójában!
Klikkelj a kosárba gombra és használd úgy a mobilod, mintha egy autóban ülnél!Motoros telefontartó, biciklis telefontartó, kerékpár telefontartóA Motoros telefontartó, biciklis telefontartó tulajdonságai:Súlya: 130gMéret: 77 x 55 x 12.5 mmAnyag: alumínium ötvözetÁllítható szorítóméret: 3.5 hüvelykes telefontól a 6.2-ig
Mit rejt a termék doboza?1 db Motoros telefontartó, biciklis telefontartó, kerékpár telefontartó





















Tovább
Tulajdonságok
Termékek: - Egyéb kerékpár és kerékpártartozék hirdetés
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Kerékpár bicikli rovaton belül a(z) "Hurrikán biztos telefontartó kerékpárra motorkerékpárra" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: