Betöltés...

LED első/hátsó kerékpárlámpa 2 az 1-ben Exonum 4000, 4400 mAh, MalTrack 110424

Ár: 16.267 Ft

AKKUMULÁTOR TELJESÍTMÉNY | USB-KÁBEL | 4 VISSZA ÜZEMMÓD | 5 ARC MÓD | ELSŐ ÉS HÁTSÓ ÜZEMMÓD
A Maltrack évek óta gyárt hegyi, városi és elektromos kerékpárokat, valamint kiváló minőségű kerékpártartozékokat, mint például sisakok, kosarak, lámpák, rögzítők, táskák és nyergek. A Maltrack termékei megfelelnek a vásárlók igényeinek, és a kerékpáriparban szerzett tapasztalatainak köszönhetően kiváló minőségükkel és jó árral tűnnek ki. Mindez azt jelentette, hogy a Maltrack termékei elnyerték az ügyfelek bizalmát és nagyszámú hűséges rajongót.
PARAMÉTEREK: Márka: Maltrack Modell: Exonum4000 2in1 Használata: hátul + elől Első teljesítmény: 1000 lumen / Hátsó teljesítmény: 120 lumen Fény: LED Tápellátás: akkumulátor Töltés: USB kábel Első akkumulátor: 4400 mAh / Hátsó akkumulátor: 650 mAh Töltésjelző: IGEN Vízálló: IP65 Forgatási tartomány: 360° Töltési idő: kb 1 óra Első anyag: alumínium / Hátlap anyaga: PC/ABS alap Csomag méretei: 7,5 x 4,0 21 cm A fényszóró mérete: 9,5 x 4,6 x 2,5 cm Hátsó lámpa mérete: 7,0 x 2,0 cm USB kábel hossza: 28,0 cm Könnyű elöl: 170 g / Könnyű hátul: 30 g Az elülső üzemmódok száma: 5

Készen állsz a biztonságos és kényelmes sétákra? Ez a kerékpáros lámpa mindenképpen segítségedre lesz ebben a tekintetben!
A bicikli hátuljára és elejére szerelt, akkumulátorral működő kerékpárlámpák minden kerékpáros számára pótolhatatlan tartozék. Az intenzív fénynek, az IP65-ös vízállóságnak és az USB-kábelen keresztüli egyszerű töltésnek köszönhetően ezek a lámpák az időjárási körülményektől függetlenül biztonságban tartják az úton.
360°-os forgási tartomány A 360 fokos elforgatásnak köszönhetően a világítási szöget tetszés szerint állíthatja be. Kiváló minőségű anyagokból készült, ezért a lámpák tartósak és megbízhatóak.
A kerékpár hátuljára és elejére szerelt kerékpár lámpák megbízható és praktikus megoldást jelentenek, amely biztosítja az Ön biztonságát az úton. Ezeket az akkumulátoros lámpákat kifejezetten kerékpárosok számára tervezték, hogy biztosítsák a láthatóságot éjszakai körülmények között és csökkentsék az esetleges balesetek kockázatát.
PIROS-FEHÉR FÉNY A hátsó erős piros és az elülső fehér fénynek köszönhetően a lámpák kiváló kilátást biztosítanak a többi közlekedő számára. Ez azt jelenti, hogy a járművezetők, a gyalogosok és más kerékpárosok felfigyelnek Önre, ami növeli az Ön biztonságát.

4 HÁTSÓ MŰKÖDÉSI MÓD A lámpa be- vagy kikapcsolásához nyomja meg és tartsa lenyomva a lámpán lévő gombot. Kerékpár lámpáink akár 4 piros és 5 fehér fény móddal is rendelkeznek!
- > erős piros fény (100%) - munkaidő kb. 2 óra - > állandó piros fény (50%) - munkaidő kb. 4 óra - > villogó piros fény - üzemidő kb. 5 óra - > intenzíven villogó piros fény - üzemidő kb. 5 óra
5 ELSŐ MŰKÖDÉSI MÓD: - > állandó fehér fény a lámpa teljesítményének 20%-a - üzemidő kb. 4 óra - > állandó fehér fény a lámpa teljesítményének 50%-a - üzemidő kb. 3 óra - > állandó fehér fény 100% lámpa teljesítmény - üzemidő kb. 3 óra - > folyamatosan villogó fehér fény - üzemidő kb. 4 óra - > Folyamatosan villogó fehér SOS fény - üzemidő kb. 4 óra

1000 és 120 lumen A nagy teljesítményű LED lámpa erős és tiszta fényt biztosít, amely távolról is jól látható, növelve a láthatóságot az úton.
AKKUMULÁTOR TELJESÍTMÉNY Mindkét lámpa beépített újratölthető akkumulátorral működik, így nincs szükség elemcserére. Ez azt jelenti, hogy könnyedén újratöltheti és újra és újra használhatja őket.
4400mAh és 650mAh akkumulátor - A lámpák nagy kapacitású akkumulátorokkal vannak felszerelve, amelyek hosszú távú használatot tesznek lehetővé. Nem kell aggódnia a gyakori töltés miatt, és ugyanakkor biztos lehet benne, hogy a lámpa hosszabb ideig fog működni.
IP65 VÍZÁLLÓ A lámpák magas fokú vízállósággal rendelkeznek, IP65, ami azt jelenti, hogy por- és vízállóak. Nem kell aggódnia a rossz idő miatt, mert ezek a lámpák készen állnak az esős sétákra.
A kerékpárlámpák kiváló minőségű anyagokból, például alumíniumból és PC/ABS-ből készülnek, amelyek biztosítják a tartósságot és a sérülésekkel szembeni ellenállást.
USB kábel Az egyes lámpák töltése egyszerű és kényelmes. Bármilyen USB porttal rendelkező eszközhöz csatlakoztathatja, például számítógéphez, autós töltőhöz vagy power bankhoz.
A lámpa gyorsan töltődik, így pillanatok alatt készen állhat a következő utazásra.
TÖLTÉSI SZINT A kerékpár első lámpája töltésjelzővel rendelkezik – a töltöttségi szint a töltöttségi százaléktól függően különböző színekben jelenik meg.
100% zöld 50% kék 25% pirosan villog (a zseblámpát a töltőhöz kell csatlakoztatni)

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: - Egyéb kerékpár és kerékpártartozék hirdetés
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Kerékpár bicikli rovaton belül a(z) "LED első/hátsó kerékpárlámpa 2 az 1-ben Exonum 4000, 4400 mAh, MalTrack 110424" című hirdetést látja. (fent)