Betöltés...

Gyerek kerékpár VENERA MOTO CROSS 16" FEKETE színű 160063

Ár: 51.900 Ft

A biciklivel a gyerekek már részeseivé válnak a közlekedésnek, ahol elengedhetetlen, hogy az általuk használt kerékpár a lehető legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb legyen. A Venera már hosszú évek óta foglalkozik gyermek kerékpárok fejlesztésével és gyártásával, így hatalmas tapasztalattal bírnak a kimondottan gyermekeknek készülő biciklik terén is, termékei kompromisszummentesek és garantálják a kényelmes, biztonságos használatot.




A kerékpár masszív vázszerkezettel és kerekekkel készül, ami tökéletesen bírja a kicsik által gyakran előidézett nagy igénybevételt. A biztonságról erős fékek és gyári segédkerekek gondoskodnak. Az olyan apróságokra is figyelt a gyártó, mint a teljes láncot befedő burkolat, mely megóvja a gyerekek ruházatát és az első-hátsó sárvédő, amik meggátolják a szennyeződések felverődését. A modern dizájn és az intenzív színek biztosan érdeklik a legfiatalabb felhasználókat. A szilárd kivitelezés lehetővé teszi, hogy az idősebb gyermek felnőve képes legyen átadni a kerékpárt a kisebb testvéreknek.



Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Gyermek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Kerékpár bicikli rovaton belül a(z) "Gyerek kerékpár VENERA MOTO CROSS 16" FEKETE színű 160063" című hirdetést látja. (fent)