Betöltés...

Smart Bike Stop fékérzékelővel és jelzőrendszerrel, Printer®, 6 világítási mód, USB-n keresztül újratölthető, riasztóval és kürttel együtt, IP65 víz- és porálló, könnyen felszerelhető, fekete

Ár: 19.825 Ft

Intelligens kerékpármegálló fékérzékelővel és jelzőrendszerrel, 6 világítási mód, USB-n keresztül újratölthető, riasztó és kürt mellékelve, IP65 víz- és porálló, könnyen telepíthető, fekete

 

Smart Bike Stop fékérzékelővel és jelzőrendszerrel, a Printery® egy innovatív termék, amely javítja a kerékpárosok biztonságát a forgalmas utakon. Ez az intelligens eszköz fékérzékelővel és jelzőrendszerrel van felszerelve, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy jelezzék kanyarodási szándékukat a többi közlekedőnek. A rendszer hat világítási móddal is rendelkezik, hogy növelje a kerékpáros láthatóságát és megvilágítsa az utat gyenge fényviszonyok között.
A kompakt és ergonomikus kialakítású termék könnyen felszerelhető bármilyen kerékpárra, ellenálló és rugalmas markolatú karkötővel. A Smart Bike Stop fékérzékelővel és jelzőrendszerrel a nyomtató® USB-n keresztül újratölthető, tartós akkumulátora pedig akár 8 órás élettartamot is kínál.

A termék előnyei többszörösek. Először is, jelentősen javítja a kerékpárosok biztonságát, lehetővé téve számukra, hogy hatékonyabban kommunikáljanak a közlekedés többi résztvevőjével. A jelzőrendszer egyszerű és egyértelmű módot biztosít a kanyarodás irányának jelzésére, ami csökkenti a balesetek és ütközések kockázatát. A hat világítási mód lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a fényviszonyoknak megfelelően állítsák be a világítási szintet, és felhívják a többi közlekedő figyelmét.

Ezenkívül ez a termék könnyen telepíthető, bármilyen típusú kerékpárhoz alkalmas. Továbbá, mivel USB-n keresztül újratölthető, kényelmes és környezetbarát. A mellékelt riasztó és kürt további funkciók, amelyek biztonságos és kényelmes felhasználói élményt biztosítanak.

Smart Bike Stop fékérzékelővel és jelzőrendszerrel, a nyomtatóüzem® IP65 víz- és porálló, ami bármilyen időjárási viszonyhoz és városi környezethez alkalmas. A termék fekete színben kapható, modern és elegáns dizájnnal. Összességében ez a termék kiváló választás azoknak a kerékpárosoknak, akik biztonságos és kényelmes kerékpározási módot szeretnének a városban vagy vidéken.

A fékérzékelővel és jelzőrendszerrel ellátott Smart Bike hátsó lámpa előnyei:


Nagyobb biztonság: A jelzőrendszer és a fékérzékelő segít növelni a kerékpárosok láthatóságát a forgalmas utakon, csökkentve a balesetek és ütközések kockázatát.


Egyértelmű irányjelző: A jelzőrendszer egyszerű és egyértelmű módot kínál a kanyarodás irányának jelzésére, ami lehetővé teszi a kerékpárosok számára, hogy hatékonyabban kommunikáljanak a többi közlekedővel.


Hat világítási mód: ezek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a fényviszonyoknak megfelelően állítsák be a világítási szintet, és felhívják a többi közlekedő figyelmét.


USB-töltés: ez egy kényelmes és környezetbarát módja a termék töltésének anélkül, hogy új elemeket kellene vásárolnia.


Hosszú élettartam: A tartós akkumulátor akár 8 órán át is bírja, ami azt jelenti, hogy a motorosok több túrán is használhatják a terméket anélkül, hogy újra kellene tölteniük.


Könnyen telepíthető: könnyen felszerelhető bármilyen kerékpárra, és tartós és rugalmas markolatú karkötővel van ellátva.


Kényelmes és környezetbarát: Az USB-töltés azt jelenti, hogy nem kell új akkumulátorokat vásárolnia, így csökkenti a környezetre gyakorolt hatását.


Riasztó és kürt: ezek további funkciók, amelyek biztonságos és kényelmes felhasználói élményt biztosítanak.


Víz- és porálló: a termék IP65 víz- és porálló, ami azt jelenti, hogy bármilyen időjárási viszonyra és városi környezetre alkalmas.


Modern és elegáns dizájn: a termék modern és elegáns kialakítású, fekete színben kapható, és tökéletesen integrálható bármely kerékpárba.





A fékérzékelővel és jelzőrendszerrel ellátott Smart Bike hátsó lámpa paraméterei:


Méret: 97*125*33 mm


Tápellátás: 2000mA USB újratölthető lítium akkumulátor


Funkciók: Visszajelzőlámpa, Féklámpa, Lopásgátló riasztó, Jelzés, Kürt


Töltési idő: 7-8 óra USB-C-n keresztül


Vízálló: IP65



Összefoglalva, a Smart Bike hátsó lámpa fékérzékelővel és jelzőrendszerrel egy innovatív és praktikus termék, amely javítja a kerékpárosok biztonságát, és kényelmes és kényelmes felhasználói élményt kínál számukra. A funkciók széles skálájával, mint például a hat világítási mód, az USB-töltés, a riasztás és a kürt, valamint a víz- és porállóság, ez a termék nélkülözhetetlen tartozék minden kerékpáros számára, aki rajong a biztonságért és a kényelemért.
Ha minőségi, könnyen telepíthető és használható terméket keres, amely biztonságos és kényelmes felhasználói élményt nyújt Önnek, akkor a Smart Bike hátsó lámpa fékérzékelővel és jelzőrendszerrel a megfelelő választás az Ön számára. Javasoljuk, hogy vásárolja meg ezt az innovatív terméket, és élvezze a biztonságosabb és kényelmesebb élményt kerékpárja használatakor.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: - Egyéb kerékpár és kerékpártartozék hirdetés
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Kerékpár bicikli rovaton belül a(z) "Smart Bike Stop fékérzékelővel és jelzőrendszerrel, Printer®, 6 világítási mód, USB-n keresztül újratölthető, riasztóval és kürttel együtt, IP65 víz- és porálló, könnyen felszerelhető, fekete" című hirdetést látja. (fent)