Betöltés...

Új gyerekszállító kerékpár bicikli utánfutó babakocsi jogger

Ár: 69.999 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Utánvételes fizetéssel megrendelhető a https://szupertermek.hu oldalon.

Új 2 az 1-ben összecsukható gyerek gyermek szállító kerékpár bicikli utánfutó gyerekszállító jogger kétszemélyes babakocsi

Termékleírás:
Ezzel a kétfunkciós utánfutóval sokoldalú és biztonságos közlekedési eszközt kínálunk gyermeke számára. Az innovatív dizájn, a minőségi kidolgozás és a praktikus részletek élvezetessé teszik az utazást, akár gyalogol, akár kerékpározik. A biztonság és a kényelem a legfontosabb, hogy Ön és gyermeke teljes mértékben élvezhesse a kalandot.

Termékjellemzők:
- Ez a 2 az 1-ben többfunkciós gyerekkerékpár utánfutó forradalmasítja a szabadtéri élményt! Nemcsak könnyedén válthat az utánfutó és a babakocsi funkciók között, de rendkívül kényelmes és biztonságos utazást is biztosíthat babájának.
- Az extra nagy tárolóhely lehetővé teszi mindenféle tárgy tárolását. Az oldalzsebek helyet biztosítanak magazinoknak, ivópalackoknak és még sok másnak a gondtalan utazási élmény érdekében.
- A tetőablakok és a hálós ablakok nemcsak azt biztosítják, hogy mindig szemmel tartsa a babát, hanem a friss levegő folyamatos áramlását is. A szélfogó függönyöket is kinyithatja vagy zárhatja, így teljes nyugalmat biztosít kerékpározás vagy séta közben.
- Egy kézzel könnyedén kinyitható és összecsukható. Könnyű és összecsukás után kevés helyet foglal el, így egyszerű tárolni és szállítani is.
- Biztonság és megbízhatóság: a váz nagy szilárdságú ötvözött acélból készült, az ötpontos heveder, az egykezes dupla hátsó kerékfék, a reflektorok és a kis piros zászló mind-mind a baba biztonságát szolgálja.

Műszaki adatok:
- Babakocsi mérete (kerekekkel): 125 cm x 91 cm x 110 cm (HXSZXM)
- Babakocsi mérete (kerekek nélkül): 155 cm x 91 cm x 110 cm (HXSZXM)
- A kocsi súlya: 16 kg
- Anyaga: 600D oxford szövet
- Maximális terhelés: 40 kg
- Ajánlott életkor: 18 hónapos kortól

Utánvételes fizetéssel megrendelhető a https://szupertermek.hu oldalon.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XV. kerület
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Besorolása: Gyermek
Termékek: - Egyéb kerékpár és kerékpártartozék hirdetés
 
Eddig megtekintették 106 alkalommal

Kerékpár bicikli rovaton belül a(z) "Új gyerekszállító kerékpár bicikli utánfutó babakocsi jogger" című hirdetést látja. (fent)