Betöltés...

Sigma MySpeedy kilométeróra

Sigma MySpeedy ? az igazi egyéniség! Új, vezeték nélküli computer a Sigmától Ha az egyedi stílusodat bringázás közben is csillogtatni szeretnéd, akkor válassz a Sigma új, MySpeedy vezeték nélküli komputerei közül egyet, ami igazán Te vagy! Mutasd meg mindenkinek, milyen is vagy igazából, hiszen a computered mostantól rólad is szól. Animációk A Te stílusod - a Te a arcod. Ha elindulsz a bringával, akkor a computered az általad választott animációval üdvözöl (11 különböző arc/figura: smiley, nyuszi, halálfej, stb). Funkciók: A computered megmutatja milyen gyorsan és mennyit haladtál ? még sosem volt ilyen könnyű és átlátható a legfontosabb kerékpározási adatok leolvasása. sebesség: mint egy igazi, autós kilométer óra ? de ez ?csak? 60 km/h-ig mutatja a sebességed, utána egy halálfej emlékeztet, hogy sok lesz a jóból eltelt idő aktuálisan megtett távolság összesen megtett táv Beállítás: Egy kézre-álló, egyszerű gomb, néhány gombnyomás és már száguldhatsz is az új társaddal. Mozgásérzékelő: Ha elindulsz, elindul veled a computered is. Ha megállsz, és 10 percig nem mozdulsz, szépen elalszik. Minden rezdülésedre figyel. Felszerelés: Egy strapabíró szilikon-gyűrű és semmi egyéb fakszni, a komputer tartó máris a helyén van. Persze azért a színekre is figyelünk, minden passzol egymáshoz, hiszen így lesz tökéletes a megjelenés! A computer a tartójáról egy mozdulattal levehető. Technológia: Vezeték nélküli, ATS jelátvitel. Nincs interferencia, nincsenek bezavaró egyéb rádiójelek, sem kusza vezetékek. Kerékpározz stílusosan, add meg az egódnak, ami jár!

Tovább
Adatlap
Ár: 11.990 Ft
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Alkatrész
 
Feladás dátuma: 2020.02.17
Eddig megtekintették 37 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Sigma MySpeedy kilométeróra
Lehetőségek
Megosztók

Kerékpár bicikli rovaton belül a(z) "Sigma MySpeedy kilométeróra" című hirdetést látja. (fent)Eladó új és használt olcsó bicikli apróhirdetések

A kerékpár bicikli rovatban jellemzően használt eladó, esetleg ingyen elvihető kerékpárok, biciklik, kerékpár tartozékok apróhirdetései található. Hirdetőink: kerékpár kerekedők és tulajdonosok (kerékpárosok).

TIPP: Szobabicikli hirdetések lehetnek a Kondi rovaton belül is.