Betöltés...

Ügyességi játékvonat készlet

Ár: 4.590 Ft


BIZTONSÁG ÉS MINŐSÉG -  A kirakós minden eleme kiváló minőségű ABS anyagból készült , amely biztonságos a gyermekek számára és tartós . Az anyag nem mérgező , felületei simaak és lekerekítettek , ami minimálisra csökkenti a vágások kockázatát. Az ABS tartósságának köszönhetően a játékok ellenállnak az eséseknek, így már egészen kicsi koruktól ideálisak a gyerekek számára. Ezenkívül a puzzle darabjait könnyű tisztán tartani – csak törölje le őket egy nedves ruhával.        



KÉSZLET 6 KÜLÖNBÖZŐ AUTÓVAL - az autós kirakós készlet hat különböző járműből áll : egy mozdonyból és öt téglalap alakú lakat alakú kocsiból. A "Vonat" jelzésű mozdony egyik oldalán "Zero" felirat található , és minden következő jármű 1-től 5-ig terjedő számokat , valamint angol neveket jelöl : "Iskolabusz", "Rendőrség", "Tűzoltó", "Mentő" és "Jégkrém" ". Ennek köszönhetően a készlet nem csak a képzeletet fejlesztheti , hanem segíthet a gyerekeknek a számok és az angol nyelv megismerésében is . Alulról lyukak vannak az autókon a kulcs számára , elfordítás után kinyílik a lakat - játékautó. A felső, levehető rész 360 °-ban elforgatható .              



KULCSOKKAL - minden autóhoz egyedi kulcs van hozzárendelve , csak egy lakat illik hozzá , így a gyerekeknek a megfelelő kulcsot kell használniuk a jármű kinyitásához. Mindegyik kulcs mackó alakú, tetején lyukas, és egy 0-tól 5-ig terjedő számmal van gravírozva , ami segíthet a számok tanulásában. Ezenkívül a készlet tartalmaz egy univerzális kulcsot , amely minden járművet kinyithat , ami még több szórakozási és oktatási lehetőséget biztosít. Az összepárosítás folyamata fejlesztheti a szem-kéz koordinációt és a logikus gondolkodást.       



JÁRMŰVEK ÖSSZEKÖTÉSE - az autók lehetnek  egyjárművek  , és a mozgatható , 360 fokban elforgatható fogantyúknak köszönhetően kombinálhatók egy hosszú szerelvény kocsikkal. Miután a lakatokat a megfelelő kulccsal kinyitották , a gyerekek a megfelelő sorrendben köthetik össze a járműveket. Ez a szórakozási forma serkentheti a gyermek fantáziáját , ugyanakkor megtaníthatja a logikus gondolkodást és a sorrend szerinti elrendezést.        
TULAJDONSÁGOK:



szín: többszínű
Anyaga: ABS
1 db jármű méretei: 9 x 7 x 4 cm
súlya: 0,32 kg
súlya csomagban: 0,44 kg
TARTALOM:



6 jármű
7 kulcs




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.10.09
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Ügyességi játékvonat készlet" című hirdetést látja. (fent)