Betöltés...

Baba frizura kreatív készlet

Ár: 4.490 Ft


ALKOTÁSI LEHETŐSÉG  – a készlet tartalmaz egy fésűt, hajpántot, nyakláncot, színes hajcsatokat és színes, rögzíthető tincseket. Ezzel a készlettel sok érdekes és divatos frizurát készíthet  - pl. fonat, copf, konty. Nemcsak a kreatív játék fejlesztheti a képzeletet, hanem a kézi készségek ideális edzése is . 



REMEK SZÓRAKOZÁS– a készlettel való játék tökéletesen fejlesztheti a kreativitást és a képzelőerőt – szinte korlátlan lehetőség a nagyszerű szórakozásra saját szépségstúdiójában. A kis stylist és fodrász mindegyike megragadtatja a lehetőséget, hogy kísérletezzen egy modellen.



FORGATHATÓ  -  egy szuper alkarész, amely lehetővé teszi a gyermek számára, hogy a teljes modell mozgatása nélkül kezelje a fejét. Ez sokkal könnyebbé és gördülékenyebbé teszi a játékot, különösen bonyolultabb stílusok esetén. Ezenkívül a funkció jobban tükrözi a gyermek számára az valódi munka tényleges körülményeit. 



GYAKORLÁS- nemcsak szórakoztatást nyújt, hanem oktató értékkel is bírhat. Segítheti a gyerekeknek készségeik és kreativitásuk fejlesztését. 
TULAJDONSÁGOK:



anyaga: PVC, egyéb: PP szintetikus szál
tanúsítványok: CE, EN 71
forgó fej
méretei: 9,5 x 18,5 x 20 cm
készlet súlya: 0,241 kg
a készlet súlya a csomagban: 0,379 kg
TARTALOM:



fésű
8 színes hajcsat
4 rögzíthető színes szál
nyaklánc




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Mesefigurák, bábok
 
Feladás dátuma: 2024.10.09
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Baba frizura kreatív készlet" című hirdetést látja. (fent)