Betöltés...

Maaleo spirográf rajzkészlet

Ár: 2.790 Ft


PRAKTIKUS  – A teljes egészében kiváló minőségű poliuretánból készült készlet tartós, precíz és kényelmesen használható. Két részre osztva, különféle rajzelemeket biztosít. Az első részekben egy nagy gyűrű alakú kerék és 7 további kerék található különböző számú furattal , amelyek lehetővé teszik egyedi minták létrehozását. Ezenkívül ebben a részben geometriai sablonokat találunk : ellipszis, kereszt, téglalap és háromszög , amelyek lehetővé teszik bonyolultabb formák létrehozását. A készlet második része egy gyűrűt, 8 fogaskereket és egy félkör alakú fogazott vonalzót tartalmaz , amely segít a tökéletesen szimmetrikus ívek rajzolásában.                
KÖNNYŰ HASZNÁLAT - A spirográf egy geometrikus játék , amely a tanulást szórakozással ötvözi , lehetővé téve a gyerekeknek (és felnőtteknek) gyönyörű és összetett matematikai minták létrehozását . A készlet használata egyszerű: csak helyezze a gyűrűt egy papírlapra, majd helyezzen bele egy fogaskereket vagy bármilyen más sablont. A filctollat ​​a kerék lyukain keresztül mozgatva lenyűgöző mintákat hozhat létre. A precíz éleknek és a fogazott felületeknek köszönhetően a készlettel rajzolt minták harmonikusak és kreatívan összetettek . A játék lehetővé teheti a kézi készségek, a képzelet fejlesztését , valamint interaktív és érdekes módon tanítja meg a geometria alapelveit .         
KREATÍV  - a spirográfot úgy tervezték, hogy a készlet kinyitása után azonnal élvezhesse a rajzolást. A készlet 9 üres papírlapot tartalmaz , amelyekre a használók elkezdhetik a kalandot geometriai formák rajzolásával. Ennek köszönhetően nincs szükség további anyagok vásárlására - minden, ami a szórakozás megkezdéséhez szükséges, a csomagban található. Ezenkívül a készlet 3 különböző színű (kék, zöld, piros) tollat ​​/ filctollat ​​tartalmaz , amelyek lehetővé teszik színes minták létrehozását, és művészi kifejezést adnak rajzaihoz.  



STABIL- a készletben található 10g speciális TPR hőre lágyuló gumi is , amely extra stabilitást biztosít húzáskor . TPR gumi megvédi a gyűrűt a papírlapon való elcsúszástól , ami lehetővé teszi a precíz minták létrehozását. Praktikus megoldás, amely kiküszöböli az elemek mozgatásának problémáját rajzolás közben , ami gördülékenyebbé és élvezetesebbé teszi az egész folyamatot. A TPR guminak köszönhetően a használó a kreativitásra összpontosíthat anélkül, hogy aggódnia kellene a véletlen elmozdulások miatt, ami még funkcionálisabbá és kényelmesebbé teszi a készletet.    
TULAJDONSÁGOK:



Anyaga: PP, TPR, papír
kerék méretei: 9,4 cm
csomag méretei: 4 x 17 x 24 cm
súlya: 0,12 kg
súlya csomagban: 0,155 kg
TARTALOM:



22 sablon
3 toll
TPR gumi
9 db A4-es lap




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.10.09
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Maaleo spirográf rajzkészlet" című hirdetést látja. (fent)