Betöltés...

Fából készült horgász játék

Ár: 3.290 Ft

A GYERMEK FEJLŐDÉSÉRE HAT - serkenti a képzeletet, fejleszti a logikus gondolkodást és a vizuális memóriát; megtanítja a formák és színek társítását, képzi a kézügyességet, és formálja a társadalmi viselkedést, például az integrálódás képességét és az együtt játszás képességét a közös játék során. A tengeri állatok alatt kínai számok és nevek vannak - a gyermek játszva új nyelvet tanulhat meg. A kisgyermek első éveiben nagyon gyorsan szívja magába a tudást, így az idegen nyelv tanulása sok előnnyel jár majd későbbi életében.


BIZTONSÁGOS - a játék szelíd szélekkel rendelkezik, és a legtöbb elem fából készült - ez biztonságossá teszi a gyermek egészségét, ellentétben a műanyagból készült játékokkal.


25 RÉSZES - a játék egy érdekes készlet, amely 22 tengeri lényből és 2 horgászbotból áll; a horgászbotok és a tengeri élőlények kis mágnesekkel rendelkeznek, ami vonzóbbá teszi a játékot és javítja a fogást. A készlet tartalmaz egy dobozt, amely szórakoztató akváriumként is használható.


VONZÓ MEGJELENÉS - a jó kivitelezés, valamint az élénk, meleg színek befolyásolják az esztétikai értéket; felkelti a gyermek érdeklődését és ösztönzi a játékot.


LEÍRÁS:



    anyaga: fa
    életkor: +3 év
    tartály méretei (szélesség / magasság): 18,3 / 8 cm
    rúd hossza: 17 cm
    a készlet elemeinek száma: 25
    súlya csomagolással: 244 g


TARTALMA:



    22 fa tengeri állat mágnessel
    2 db fából készült horgászbot mágnessel
    kerek konténer




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Fából készült
 
Feladás dátuma: 2024.10.09
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Fából készült horgász játék" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: