Betöltés...

Biztonságos és fejlesztő szenzoros játék gyermekeknek – puha harapásbiztos blokkok és korongok 6 hónapos kortól (BB-24812)

Ár: 7.990 Ft

Kiváló Minőségű, Biztonságos Szenzoros Blokkok Gyermekeknek – Fejlesztő Játék 6 Hónapos Kortól Biztonságos Anyagok és Minőség: A szenzoros blokkok puha, rugalmas PVC anyagból készültek, ami garantálja a tartósságot és a gyermekek biztonságos használatát. Káros anyagoktól mentes, így ideális 6 hónapos kortól, és fogzásra is használható. Puha, könnyen összenyomható, harapásbiztos kialakításával a gyermekek számára kényelmes és szórakoztató játékot nyújt. A finom földszínek nyugtató hatást fejtenek ki, segítve a babát a relaxációban. Funkcionális Fejlesztő Játék: A 12 darabos készlet tartalmaz 6 rugalmas blokkot és egy aranyos koala macit, amely a blokkok tetejére helyezhető. Minden blokk finom csikorgó hangot ad ki, ha összenyomják vagy megharapják, ami stimulálja a gyermek hallását és figyelmét. A domború minták, betűk, állatok, gyümölcsök és számok révén a blokkok nemcsak a tapintásérzéket fejlesztik, hanem segítenek a világ megismerésében is. Tornyok építésére is kiválóan alkalmas, fejlesztve a szem-kéz koordinációt és a logikus gondolkodást. Sokoldalúság és Kreatív Játék: A készlet 6 különböző textúrájú és színű érzékelő korongot is tartalmaz, amelyek különféle tapintási élményeket nyújtanak. A gyermekek ezekkel tornyokat építhetnek, fejlesztve a finommotoros készségeket. A korongok enyhe csikorgó hangot adnak, ami tovább fokozza az érzékszervi játékélményt. Az aranyos koala a torony tetejére helyezhető, ami még szórakoztatóbbá teszi a játékot. Fejlődéstámogatás és Könnyű Tisztítás: Ezek a blokkok és korongok rendkívül könnyen tisztíthatók, egyszerűen lemoshatók folyó vízzel és enyhe tisztítószerrel. A készlet segíti a motoros készségek, az érzékszervi élmények, valamint a kézügyesség fejlődését, miközben órákon át tartó kreatív szórakozást nyújt. Műszaki adatok: Szín: Többszínű Anyaga: PVC Típus: Torony + Kocka Méret: 11 x 9,5 cm Súly: 0,46 kg Súlya csomagban: 0,64 kg

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.10.05
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Biztonságos és fejlesztő szenzoros játék gyermekeknek – puha harapásbiztos blokkok és korongok 6 hónapos kortól (BB-24812)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: