Betöltés...

Hippopotamus pörgettyű – biztonságos, interaktív játék a gyermek kézügyességének és mozgáskoordinációjának fejlesztésére (BB-24643)

Ár: 7.990 Ft

Biztonságos és Tartós Hippopotamus Pörgettyű Játék – Fejleszti a Gyermekek Kézügyességét és Mozgáskoordinációját Tartós és Gyermekbarát Anyag – A Hippopotamus pörgettyű kiváló minőségű ABS anyagból készült, ami hosszú élettartamot és tartósságot biztosít. A lekerekített élek teljes biztonságot nyújtanak a 12 hónaposnál idősebb gyermekek számára. A víziló vidám, élénk színeivel és interaktív funkcióival könnyen leköti a kicsik figyelmét, miközben segít a finommotoros készségek fejlesztésében. Interaktív Élmények – A játék különlegessége az átlátszó hasában található körhinta és 4 színes golyó. A gyerekek a víziló fejének megnyomásával indíthatják el a forgó mechanizmust, ami a golyókat ugrálásra készteti. Ez az izgalmas látvány és hanghatás ösztönzi a gyermek kíváncsiságát, és hosszú órákra leköti a figyelmüket. Színes Forgatható Fedők – A játék 3 különböző formájú (csillag, kör, négyzet) színes fedőréteget is tartalmaz, amelyek mozgathatók, de tartósan rögzítve vannak, így nem vesznek el. Ezek a játékok elősegítik a forma- és színfelismerést, fejlesztik a gyermek térérzékelését, és még több lehetőséget nyújtanak az interaktív játékra. Fejlesztő Funkciók – A pörgettyű nemcsak szórakoztat, hanem segíti a kéz-szem koordináció és a finommotoros készségek fejlődését. A víziló fejének megnyomása és a golyók forgásának figyelése támogatja az ok-okozati összefüggések megértését, valamint a logikus gondolkodást és koncentrációt. Műszaki Adatok – Anyaga: ABS; Méretei: 24 x 15 x 17 cm; Súlya: 0,36 kg; Csomagsúly: 0,67 kg.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.10.05
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Hippopotamus pörgettyű – biztonságos, interaktív játék a gyermek kézügyességének és mozgáskoordinációjának fejlesztésére (BB-24643)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: