Betöltés...

Nagyméretű puzzle kirakó tábla, szortírozófiókokkal, 1500 db-os méretig, 89×69 cm méretben

Ár: 18.990 Ft

Nagyméretű puzzle kirakó tábla, szortírozófiókokkal, 1500 db-os méretig, 89×69 cm méretben 



A puzzle tábla hasznos kiegészítő a puzzle szerelmeseinek. Megkönnyíti a kirakódarabok rendszerezését, tárolását és elrendezését a kényelmes játék érdekében.


A masszív, fából készült tábla ellenáll a sérüléseknek, ezért hosszú távú használatot biztosít. Megkímélve, a fatábla hosszú évekig is kitarthat, megbízható alapot biztosítva a kirakójáték számára.


A kialakított szortírozófiókok lehetővé teszi a kirakók egyes csoportokra való szétválasztását. Ehhez 6 kihúzható, fogantyúval ellátott fiók áll rendelkezésre. A fiókokat felcímkézheti, így a kirakósok egyes csoportjait szétválogatva tárolhatja, megkönnyítve a terjedelmes vagy összetett mintázatú képek összeállítását.


A tábla megvédi a kirakósokat a sérülésektől, sima felülete minimalizálja az egyes darabok karcolódásának vagy gyűrődésének kockázatát. A stabil és masszív szerkezet, megakadályozza, hogy a már összeillesztett kirakók elmozduljanak rendezés közben. Ez biztosítja, hogy a puzzlekép a helyén marad, és Ön a kirakásra koncentrálhat anélkül, hogy az elmozdult kirakósokat újra rögzítenie kellene.


Tulajdonságok: 




Anyag: fenyő és MDF lap
Szín: barna
Fiókok száma: 4
Méret: 90,5×68×4,5 cm
Súly: 7,65 kg


A csomag tartalma:



1 db puzzle kirakó tábla


      (A csomag puzzle-t nem tartalmaz)



Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.10.02
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Nagyméretű puzzle kirakó tábla, szortírozófiókokkal, 1500 db-os méretig, 89×69 cm méretben" című hirdetést látja. (fent)