Betöltés...

Kruzzel négy szintes parkolóház

Ár: 14.490 Ft


KIVÁLÓ MINŐSÉG -  A játékgarázs 4 szintes, masszív és tartós PP és ABS anyagokból készült, ami biztosítja a hosszú élettartamot és a használat biztonságát.  Minden elemet, az egyes szinteken lévő parkolótól a pályáig és a biztonsági korlátokig gondosan úgy tervezték meg, hogy ellenálljon az intenzív játéknak . Ezenkívül a készlet tartalmaz PS elemeket, például autókat és helikoptereket, amelyek szintén kiváló minőségűek és ellenállnak a sérüléseknek. Ennek köszönhetően a garázs tökéletes választás lehet azoknak a gyerekeknek, akik szeretik a dinamikus játékautókat.  



MODERN TERVEZÉS – a garázs tetején helikopter leszállóhely található , amely valósághűbbé teszi a játékot, és gazdagítja a játék forgatókönyveit.  A garázs minden szintjét sorompók biztosítják, amelyek megvédik az autókat a kieséstől, és a megfelelően elhelyezett útjelző táblák lehetővé teszik a saját közlekedési szabályok kialakítását. Egy tökéletesen kontúrozott, sorompóval ellátott pálya , amely a legfelülről vezet, lehetővé teszi az autók sima ereszkedését , garantálva az izgalmas utazást. Ezen kívül a legmagasabb szinten emelet remek kiegészítés, amely kreatív megoldásokat és további szórakozási lehetőségeket nyújt.      



INTERAKTÍV FÉNY ÉS HANGHATÁSOKKAL - a garázs interaktív lifttel van felszerelve , amely a garázs jobb vagy bal oldalára szerelhető . A felvonó egy kocsi befogadására alkalmas , és két színes gombbal vezérelhető . A piros gomb leengedi a liftet , ismételt megnyomása pedig megállítja a megfelelő szinten. A sárga gomb megemeli a liftet. Működés közben hallható a jelzőhangok és a felvonó tetején villogó kék fények , amelyek interaktivitást és valósághűséget adnak. A kék gomb a segélyautók és a közúti járművek jelzéseit reprodukálja, míg a zöld a kürt és a nehéz berendezések hangját utánozza. Minden hang hatására felvillannak a lámpák a lift tetején , ami dinamikus elemet vezet be, és bevonja a gyerekeket a szórakozásba.               



PRAKTIKUS  - A készlet tartalmaz egy kiváló minőségű ABS-ből készült táblát, amely bemutatja a város infrastruktúráját , amelyen garázst kell elhelyezni és útjelző táblákat kell elhelyezni. A Board valósághűbbé teszi és kibővíti a játék lehetőségeit , lehetővé téve saját útvonalak és forgatókönyvek megépítését. A készlet két autót - egy versenyautót és egy harci járművet - és helikoptert tartalmaz , melyek tartós PS és ABS anyagokból készülnek . Az útjelző táblák személyre szabott és biztonságos közlekedési infrastruktúra kialakítását teszik lehetővé. Mindegyik parkolószinten Ragassza fel a mellékelt matricákat az útjelző táblák és jelzések elhelyezéséhez , ami azt jelenti, hogy a gyerekek teljes mértékben hozzáigazíthatják a garázs megjelenését igényeikhez és preferenciáikhoz.          
TULAJDONSÁGOK:



szín: többszínű
Anyaga: PP, ABS, poliészter, PS
méretei: 38 x 40 x 67 cm
súlya: 1,5 kg
súlya csomagban: 2 kg
TARTALOM:



parkolóház
alátét
2 jármű
1 helikopter




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Autós
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Kruzzel négy szintes parkolóház" című hirdetést látja. (fent)