Betöltés...

Bambusz fürdőkád tálca, asztal fürdőkádhoz, kihúzható könyv-, tablet-, telefon- és pohártartóval, 75-112x23x4,5 cm

Ár: 8.190 Ft

Bambusz fürdőkád tálca, asztal fürdőkádhoz, kihúzható könyv-, tablet-, telefon- és pohártartóval, 75-112x23x4,5 cm 



A fürdőkád tálcát úgy tervezték, hogy teljes mértékben garantálja a kényelmet és a funkcionalitást fürdés közben. Kihajtható fém-textil tartóval rendelkezik tablet vagy könyv számára. Van egy speciális hely egy pohár bor számára is, továbbá magába foglal egy kivehető törölközőbetétet, egy szappantartót, egy álló tartót a telefon számára, és egy mélyedést, ahová gyertyát, illatszert stb. tehet.


Annak köszönhetően, hogy a polc kihúzható és a hossza szabadon állítható, gyakorlatilag bármilyen fürdőkádban használható, függetlenül annak méretétől vagy alakjától.


Az egész szerkezet bambuszból készült, amely teljesen nedvességálló, gyorsan szárad és könnyen tisztítható, nem kell aggódnia csíkok vagy látható fröccsenések miatt. A polc nemcsak szépen mutat, hanem praktikus is, hosszú évekig tartó használatot biztosít. Tökéletes ajándékötlet szeretteinek, különösen annak, aki szereti a hosszabb fürdőzéseket.


Tegye kényelmessé otthoni fürdőjét a fürdőkádtálcának köszönhetően. Vigye magával kedvenc könyvét, vagy készítsen be egy filmet, egy pohár bort és érezze jól magát. A pihentető kikapcsolódás garantált!


Tulajdonságok: 




Fürdőkád tálca
Kihúzható
Tablet és telefontartó
Pohártartó
Törölköző és szappantartó
Gyertya vagy illatszertartó
Anyag: bambusz
Méret (H × Sz × M): 75-112 × 23 × 4,5 cm
Max. hossz: 112 cm
Súly: 1,9 kg


A csomag tartalma:



1 db tálca
1 db törölközőtartó
1 db szappantartó
1 db fém/textil tartó




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Bambusz fürdőkád tálca, asztal fürdőkádhoz, kihúzható könyv-, tablet-, telefon- és pohártartóval, 75-112x23x4,5 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP