Betöltés...

225 LED-es, növénynevelő, palántanövesztő, növénytermesztő lámpa, LED-panel, függeszthető

Ár: 7.990 Ft

225 LED-es, növénynevelő, palántanövesztő, növénytermesztő lámpa, LED-panel, függeszthető 



A növények megvilágítása támogatja a megfelelő fejlődésüket, és ideális feltételeket biztosít a vegetáció számára. A LED-es növénynövesztő panel optimális fényviszonyokat biztosít a szobanövények, üvegházi növények számára, ezzel támogatja a különböző típusú növények növekedését, bimbózását és virágzását.


A LED-es növénynövesztő panelbe 225 LED-et építettek be, amelyek közül 165 LED piros fényt, 60 LED pedig kék fényt bocsát ki. A hullámhosszak úgy vannak kiválasztva, hogy a növények a lehető legnagyobb mértékben elnyeljék azokat. Ez számos növényfaj számára optimális feltételeket teremt a fotoszintézishez.


A növénynevelő panelt kétségtelenül értékelni fogják mind a különböző dísznövények vagy zöldségek amatőr termesztői, mind a szakemberek, akik a növények növekedésének felgyorsítására vagy a terméshozam elősegítésére keresnek megoldást.


A készülék összeszerelése egyszerű, csupán csatlakoztassa a LED-es panelt egy áramforráshoz, majd a mellékelt felfüggesztéssel akassza a növény fölé, és máris készen áll a használatra.


Tulajdonságok: 




Teljesítmény: 45 W
LED-ek száma: 225 db (165 db piros és 60 db kék)
Fényáram: 2000 Lumen
Tápellátás: AC 220 ~ 240 V / 50 ~ 60 Hz
Méretek: 310×310×35 mm
Tápkábel hossza: 146 cm


A csomag tartalma:



1 db lámpa
1 db felfüggesztés
1 db tápkábel




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "225 LED-es, növénynevelő, palántanövesztő, növénytermesztő lámpa, LED-panel, függeszthető" című hirdetést látja. (fent)