Betöltés...

Varázstábla - kreatív rajzoló tablet gyerekeknek

Ár: 2.990 Ft

Varázstábla - kreatív rajzoló tablet gyerekeknek
A Varázstábla - Kreatív Rajzoló Tablet Gyerekeknek nem csupán vonzó időtöltés, hanem jelentős hatással van a gyermek szellemi fejlődésére és a kéz-szem koordinációra. A rajzolás ösztönzi a kreativitást és serkenti a térbeli képzelőerőt. A kicsik gyakorolják a koncentrációt és a manuális készségeket. A Varázstábla egy modern eszköz, amely oktatja gyermekedet. Egyszerűen órákon át tartó lebilincselő szórakozást nyújt!A táblán lévő képek 100% moshatóak. Úgy működik, mint egy gyerekeknek szánt rajztábla ? csak töröld le a képet egy ronggyal és máris készen áll az újabb alkotásra.Biztonság és Kényelem
Figyelem: A Varázstábla nem ajánlott 3 éves kor alatti gyermekek számára.Miért válasszad a Varázstábla -Kreatív Rajzoló Tabletet?
Fejleszti a kreativitást és a finommotorikus készségeket.Könnyen hordozható, így utazás közben is tökéletes szórakozást biztosít.Színes és élénk, ami felkelti a gyerekek érdeklődését.Egyszerű tisztítás, ami a szülőknek is praktikus.Oktatás és szórakozás egyben, ami hosszú távon leköti a gyerekek figyelmét.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Varázstábla - kreatív rajzoló tablet gyerekeknek" című hirdetést látja. (fent)