Betöltés...

Játék mosogató, türkiz

Ár: 7.990 Ft

Játék mosogató, türkiz

Ha gyermeked érdeklődik a különböző házimunkák iránt, jó választás lehet egy ilyen jól felszerelt mosogató készlet. A szettben egy két részes mosogató található, melynek egyik felében mosogatni lehet, a csepegtető kosárban pedig az edényeket lehet szárítani. A csepegtető levehető a mosogatóról.
A még élethűbb élmény érdekében játék gyümölcsökkel és zöldségekkel, játék késsel, játék vágódeszkával és játék tányérokkal érhető el. A gyümölcsökön és zöldségeken tépőzár található, így a kicsik félbe vághatják ezeket.
A játék evőeszközök remek lehetőséget nyújtanak a kés megfelelő fogásának gyakorlásához, valamint a villa és kanál használatához. A játék teáskészlettel pedig hamar igazi tea party kerekedhet.
Játék közben fejlődik a kézügyesség, és az élethű tartozékoknak köszönhetően a kreativitás is szárnyra kaphat. A mosogatóból jövő vízsugár segítségével pedig könnyedén elsajátíthatják, hogyan lehet alaposan megmosni a gyümölcsöket, illetve makulátlanná varázsolni az edényeket.

Termék mérete: 40x25x35 cm
Termék súlya: 0,8 kg
Csomag mérete: 27x42x12 cm
Csomag súlya: 1 kg

Csomag tartalma:
-1 db játék mosogató-1 db játék kés-1 db játék villa-1 db játék kanál-1 db játék mosogatószeres doboz-2 db játék pohár-3 db játék tányér-1 db játék csésze-1 db játék evőpálcika-7 db műanyag zöldség-1 db szivacs-1 db kendő


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Játék mosogató, türkiz" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: