Betöltés...

Kruzzel kirakós játék

Ár: 3.890 Ft


MEMÓRIA FEJLESZTÉSE – a logikai játék egy kiváló oktatási eszköz , amely segíthet a gyerekeknek a logikus gondolkodási képességek fejlesztésében és a memória fejlesztésében . A szórakozás közben a játékosoknak nem csak gyorsan kell elemezniük a helyzetet , hanem pontosan reprodukálniuk kell a kártyákon látható mintákat . A színes darabok jelzett minták szerinti elrendezése koncentrációt és jó koordinációt igényel, ami segítheti a gyermek kognitív képességeinek fejlesztését . Az időnyomás és a másik játékossal való versengés további kihívások elé állítja a gyerekeket, így a játék sok szinten lekötheti őket .             



SZÍNES ELEMEK– a játék 40 kártyát tartalmaz különböző, színes mintákkal, amelyeket a játékosnak kell reprodukálnia a táblán . A kártyák vastag kartonból készülnek , ami biztosítja a tartósságukat. A játékosok 16 darabhoz is hozzáférhetnek négy alapszínben: sárga, piros, zöld és kék . Ezek a PP (polipropilén) darabok könnyen kezelhetők, így a játék még kisebb gyerekek számára is elérhető. A színes darabok felhelyezése a táblára első pillantásra könnyűnek tűnhet, de az idő és a verseny nyomása igazi kihívássá teszi a játékot, amely teljes koncentrációt igényel.       



CSENGŐ- a játék egyik legizgalmasabb eleme a csengő, amely kellemes hangot ad ki , amikor az egyik játékos befejezi a mintát . Ez az, hogy a harang egy kulcsfontosságú elem, amely jelzi a kör végét , és a játék minden másodpercével fokozza az izgalmat. A csengő a verseny elemét adja, és növeli a játék dinamikáját . A játék akkor ér véget , amikor az egyik játékos sikeresen kialakít egy mintát, és elsőként megnyomja a csengőt , ami lehetővé teszi a kör gyors feloldását és a következő kihívásra való továbblépést . Ennek köszönhetően a játék leköti, cselekvésre motiválja a gyerekeket, és lelkesedéssel közelíthet minden játékhoz.          



KÉTSZEMÉLYES JÁTÉK - a játékot két játékos számára  készítették , így ideális választás a testvérekkel, szülőkkel vagy barátokkal való közös játékhoz. A készletben két kiváló minőségű fekete PET anyagból készült játéktábla található , amelyek tartósak és ellenállnak a sérüléseknek . Ennek köszönhetően sokáig élvezheti a játékot anélkül, hogy aggódnia kellene az alkatrészek kopása miatt. A minták készítésére szolgáló darabok és táblák könnyen tisztán tarthatók , mivel minden elem mosható.      
TUALJDONSÁGOK:



anyag: papír, PP, PET, vas, ABS
méretei: 5,2 x 3,2 x 1,5 cm
csomag méretei: 30 x 21 x 7,5 cm
súlya: 0,24 kg
súlya csomagban: 0,4 kg
TARTALOM:



2 x tábla
csengő
16x lemez
40x kártya




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.09.25
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Kruzzel kirakós játék" című hirdetést látja. (fent)