Betöltés...

Város építőkockák fából 115 db

Ár: 7.190 Ft


KREATÍV– a sokféle kockának köszönhetően a gyerekek különböző városi struktúrákat építhetnek, saját városterveket alkotva . Saját elképzeléseik szerint tervezhetnek és tervezhetnek utcákat, épületeket emelhetnek, teret rendezhetnek be. 



KÉSZSÉGEK FEJLESZTÉSE  – a formák sokféleségének és a saját szerkezetépítés lehetőségének köszönhetően a gyerekek fejleszthetik manuális készségeiket, fejleszthetik a precizitást és a szem-kéz koordinációt . A saját városterv létrehozása ösztönözheti a kreatív gondolkodást azáltal, hogy segítheti a tervezést, a kísérletezést és a saját ötletek kifejezését.  



SZÓRAKOZÁS– a készlet tökéletes a közös játékhoz, amely fejlesztheti a szociális és kommunikációs készségeket . A városi élet jeleneteit eljátszva a gyerekek megismerkednek az infrastruktúra különböző elemeinek működésével is. 



FA ANYAG – a kockák kiváló minőségű fából készülnek, ami biztosíthatja a tartósságot és a biztonságot. A fa gondosan polírozott, és minden éle le van kerekítve , ami kiküszöböli a sérülések kockázatát. Az építő kockák nem mérgező festékkel vannak festve, így biztonságosak a gyermekek számára. 
TULAJDONSÁGOK:



márka: Kruzzel
anyaga: fa, MDF, vas
blokkok száma: 115
puzzle alátét: 20 db
épületek elhelyezésének lehetősége: bank, iskola, könyvesbolt, rendőrség, kórház, tűzoltóság, szupermarket, múzeum, kávézó
méretek: szélesség x mélység: 54 x 42 cm
súlya: 2,265 kg
súlya csomagban: 2,33 kg
TARTALOM:



kockák száma: 115
puzzle alátét: 20 db
autók: 7 jármű (tűzoltóság, rendőrség, mentő, taxi, helikopter, iskolabusz, autó)
6 fa
2 karakter
2 lámpás




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Lego / Építőjátékok
 
Feladás dátuma: 2024.09.24
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Város építőkockák fából 115 db " című hirdetést látja. (fent)