Betöltés...

Óriás hab szivacs puzzle 180x180cm, 9db - rózsaszín/szürke

Ár: 9.990 Ft

Óriás hab szivacs puzzle 180x180cm, 9db - rózsaszín/szürkeA csecsemőknek szánt habszivacs kirakószőnyegek remek kiegészítője lesz gyermeke szobájának. A habszivacs szőnyegek kényelmes játékteret biztosítanak a hideg padlótól elkülönítve.
A színes habszivacs szőnyeg kétségtelenül felkelti gyermeke figyelmét - a szórakozás sokkal érdekesebb lesz egy ilyen kellemes környezetben!
A szőnyegek rengeteg helyet biztosít a nagyszerű szórakozáshoz! Segítségével kijelölhetsz egy zónát, ahol a gyerkőcöd rendetlenséget csinálhat és játékokat szórhat szét! Egy elem mérete 60 cm x 60 cm! Ami mind a 9 elem felhasználásával igazán nagy terület kijelölését teszi lehetővé!
A puzzlek belsejében lévő darabok eltávolíthatók, és tetszőleges konfigurációban kombinálva a megfelelő lyukakhoz illesztve nagyon szórakoztató lehet!
Összerakva a puzzle készletek nem foglalnak sok helyet, így utazásra vagy családi kirándulásra is magával viheti őket. A puha és biztonságos szőnyeg lehetővé teszi, hogy bárhol jól érezze magát!
A puha játszószőnyeg elkészítéséhez használt tartós anyagok lehetővé teszik, hogy ne aggódjon a sérülés miatt! A tisztítás is egyszerű lesz ? csak egy törlőkendő és víz enyhe mosószerrel!
A gyermekszőnyeg főbb jellemzői:

Tökéletes szőnyegnek lányoknak és fiúknak.
A kontrasztos oktatószőnyegek serkentik a gyermek látását és játékra ösztönzik.
A habkirakó mérete akár 60 cm x 60 cm!
9 habkirakó, amelyeket bármilyen konfigurációban kombinálhat!
A felhasznált anyag könnyű tisztítást tesz lehetővé és nagy tartósságot biztosít!

Méretek:

Puzzle: 60 cm x 60 cm x 1 cm
Széle: 1,5 cm
Kiszerelés: 62 cm x 62 cm x 9 cm







Tovább
Tulajdonságok
Játék: Lego / Építőjátékok
 
Feladás dátuma: 2024.09.07
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Óriás hab szivacs puzzle 180x180cm, 9db - rózsaszín/szürke" című hirdetést látja. (fent)