Betöltés...

Kruzzel ékszerkészítő készlet

Ár: 5.490 Ft


ÉKSZERSZETT - ez az egyedi készlet biztosan tetszeni fog minden lánynak, aki szereti az ékszereket. A készlet rengeteg mesésen színes medált tartalmaz különböző formákban és színekben. Hála neki, a gyermeke megteheti, hogy a saját díszeket , karkötőket vagy nyakláncokat készít magának vagy másoknak.
CIPZÁROS TOK - a készlet könnyű és praktikus, ami azt jelenti, hogy a gyermek könnyen magával viheti az óvodába, egy barátjához vagy a kertbe. Az egész készlet egy gyönyörű, cipzárral ellátott dobozba van csomagolva, ráadásul rekeszekkel, kampókkal és a medálok számára kialakított hellyel. Kevés helyet foglal, tárolása és szállítása pedig egyszerű. Ezenkívül az egészet beleteheti a készlethez tartozó ajándéktasakba, és átadhatja a lányának Mikulás-napra vagy a születésnapjára.
HATALMAS KÉSZLET - a 69 elemből álló készlet lehetővé teszi gyermeke számára, hogy mesésen színes karkötőket és nyakláncokat készítsen különböző formákban és különböző motívumokkal. A készlethez 3 nyaklánc alap és 3 karkötő tartozik, amelyekre gyöngyöket és medálokat helyezhet .
TANULÁS ÉS MÓKA - a gyöngyökkel való játék pozitív hatással lehet a gyermek fejlődésére, formálhatja művészi képességeit a képzelőerő fejlesztése mellett, miközben gyakorolhatja a koncentrációt; fejlesztheti a kézügyességet és serkentheti a kreativitást, a társaival való játék során pedig megtaníthatja a csoportos együttműködést és javíthatja a szociális és integrációs készségeket.
SPECIFIKÁCIÓK



szín: többszínű
karkötő hossza: 15 - 20 cm
nyaklánc hossza: 40 - 45 cm
doboz méretei: 9.5 x 9.5 x 5 cm
súly: 221 g
súly a csomagolásban: 281 g
TARTALOM:



3 x karkötő
3 x zsinórlánc
20 x kerek medál
20 x lapos medál
21 x figurás medál
1 x tok
1 x dekorációs táska




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.08.23
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Kruzzel ékszerkészítő készlet" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok