Betöltés...

XXL fából készült parkolóház

Ár: 18.190 Ft


PARKOLÁS - FAGARÁZSBAN - a készlet 27 fa elemből áll (autómosó, benzinkút, jegypénztár, 4 autó, helikopter, 4 szintes plató, út és szerelőkészlet), összeszerelés után egy nagyszerű megjelenésű, élethű garázs - parkolót kapunk, ami minden kisgyermeknek örömet okoz. A játék fából készült és a gyermek egészségére ártalmatlan festékkel van festve .
VALÓDI FA- a fából készült játékok időtállóak, amelyek minden gyermeknek örömet szereznek. A fa klasszikus szépsége és tartóssága mindig is nagyra értékelt. Ez a nyersanyag természetes színben és festve is jól mutat.
BIZTONSÁGOS - mivel a játék fából készült, minden gyermek számára biztonságos. A természetes alapanyag azt jelenti, hogy még ha a gyermek a szájába is veszi a játékot, akkor sem érintkezik mesterséges anyagokkal. Nincsenek kiálló, éles elemei, amelyek kárt tehetnének a gyermekben .
VALÓSÁGHŰ- a játék szerkezete tökéletesen tükrözi a valóságot. Az első és a második szinten parkolóhelyek és az ezeket összekötő út található, amelyen az autók közlekedhetnek. A legfelső szinten egy helikopter leszállóhely található. Az út mellett található egy autómosó, egy benzinkút és a parkolójegyeket kiadó pénztár.


MŰSZAKI ADATOK



    anyag: fa
    teljes méret (hossz/szélesség/magasság): 40 x 50,5 x 46,5 cm
    súly: 3.267 kg
    súly csomagolással együtt: 3,560 kg


A TARTALOM:



    helikopter
    4 autó
    mosás
    jegypénztár
    benzinkút
    útszakaszok
    helikopter leszállóhely
    3 szint az autóknak
    lift
    összeszerelő készlet




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Autós
 
Feladás dátuma: 2024.08.20
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "XXL fából készült parkolóház" című hirdetést látja. (fent)