Betöltés...

Teleszkópos, állítható túrabot készlet gyalogláshoz, kiegészítő hegyekkel, tárolóval, fekete

Ár: 14.290 Ft

Teleszkópos, állítható túrabot készlet gyalogláshoz, kiegészítő hegyekkel, tárolóval, fekete 



A Nordic Walking túrabotok puha és ergonomikus fogantyúi EVA habból készültek, ami hosszú távú használat során is kényelmet biztosít, és növeli a kezekre ható rezgések csillapítást. A fogantyú alatti hosszú csúszásmentes rész ideális a bot mászás közbeni megtartásához, ami tovább növeli a felhasználói kényelmet. A FastFit gyorsbeállítással ellátott hevederek lehetővé teszik a hossznak a csukló körméretéhez való igazítását.


A túrabotok hossza 110-130 cm között a fogantyú alatti karral könnyen és kényelmesen állítható. A jól látható skála lehetővé teszi a botok hosszának pontos beállítását a használója magasságához és a terepviszonyokhoz. A 4 szegmensből álló, egyedi kialakítású, kábelekkel összekötött, részek rendkívül merevvé és tökéletesen működővé teszik a botokat. Az egyes csatlakozások műanyaggal vannak bevonva, ami további tartósságot és merevséget biztosít a botok számára. Összeállítás után minden boton állítható kapcsok vannak a szegmensek összekapcsolására, hogy megvédjék azokat a sérülésektől.


A legmagasabb minőségű alumíniumból készült túrabotok rendkívül tartósak és ellenállnak a sérüléseknek, ugyanakkor alacsony súlyuk elengedhetetlen előny a hosszú túrák során. Egy bot súlya mindössze 316 gramm! A masszív konstrukció minden körülmények között megbízhatóságot biztosít.


A készlethez ütéscsillapító végek tartoznak, amelyek védik a hegyeket kemény felületeken, például betonon vagy aszfalton való gyalogláskor, és megakadályozzák a botok csúszását különböző felületeken (sár, hó). Ezáltal a botok sokoldalúan felhasználhatók és alkalmasak a különböző ösvényeken és felületeken való használatra. A készlet egy szövetből készült, rugós zsinórzárral ellátott huzatban tárolható és például egy hátizsákhoz rögzíthető.


Tulajdonságok: 




Szín: fekete
Anyag: alumíniumötvözet, EVA + poliészter, volfrámacél, poliészter, PP
Ajánlott testmagasság: 154-196 cm
Összecsukható kivitel
Állítható hosszúság 110-130 cm
Csuklópánttal szerelt
3 féle kiegészítő vég: aszfaltra, sárra, hóra
Súly: 0,632 kg
Csomagolási súly: 0,736 kg


A csomag tartalma: 




2 db túrabot
2 × 3 db kiegészítő vég
1 db tároló




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.08.20
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Teleszkópos, állítható túrabot készlet gyalogláshoz, kiegészítő hegyekkel, tárolóval, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP