Betöltés...

Akkumulátoros LED biciklilámpa, első és hátsó kerékpárlámpák, USB töltés, 3/6 világítási mód, IPX4 vízálló, fekete

Ár: 2.690 Ft

Akkumulátoros LED biciklilámpa, első és hátsó kerékpárlámpák, USB töltés, 3/6 világítási mód, IPX4 vízálló, fekete 



Ez a biciklilámpa-készlet ideális minden olyan kerékpáros számára, aki rendszeresen közlekedik közutakon, kerékpárutakon vagy rosszul megvilágított területeken. Tökéletes városban, az országutakon, a szabadidős kerékpározás során és a hosszú kerékpártúrákon. Különböző időjárási körülmények között is magabiztosan használhatja, függetlenül attól, hogy esőben vagy nedves úton halad, a világítás hibátlanul működik. A különböző világítási módoknak köszönhetően a fényerősséget a változó útviszonyokhoz igazíthatja, ami rendkívül sokoldalúvá teszi ezt a szettet.


A hátsó lámpával is ellátott kerékpárvilágítás-készlet egy technológiailag fejlett megoldás, amely nappal és éjszaka egyaránt gondoskodik a biztonságról és a láthatóságról kerékpározás közben. A kiváló minőségű anyagokból készült lámpák tartósságot, megbízhatóságot és kényelmes használatot biztosítanak, így megfelelnek a legigényesebb kerékpárosok elvárásainak is.


Mind az első, mind a hátsó lámpa tartós ABS műanyagból készült, amelyet nagy ellenállás jellemez a mechanikai sérülésekkel szemben. A kerékpárlámpák IPX4 vízálló
minősítéssel rendelkeznek, így ellenállnak a fröccsenő víznek és a könnyű esőnek.


Az első lámpa két erős, fényes, hidegfehér fényt kibocsátó LED-del van felszerelve. Ezek rendkívül ütésálló PC anyaggal (polikarbonát) vannak borítva, amely megvédi őket a mechanikai sérülésektől, mint például ütések, esések és karcolások. Az első lámpa három világítási módot kínál: erős, közepes és lágy, ami lehetővé teszi a fényerősség beállítását a különböző fényviszonyokhoz és a felhasználói igényekhez.


A hátsó lámpa is kiváló minőségű ABS műanyagból készült, és a LED-ek szintén védettek a sérülésekkel szemben. A világítótest 14 LED-ből áll, amelyek kivételesen jó láthatóságot biztosítanak az úton. Hat világítási móddal rendelkezik: erős, közepes, lágy világítás, lassú, közepes és gyors villogás. Ez a sokféle üzemmód lehetővé teszi, hogy a világítást a különböző körülményekhez és igényekhez igazítsa, biztosítva, hogy mindig jól látható legyen az úton.


A lámpa kormányra történő felszerelése rendkívül egyszerű, nem igényel szerszámokat. Egy erős, négy lyukkal ellátott szilikonpánttal gyorsan és stabilan rögzíthető különböző átmérőjű kormányokhoz.


Mind az első, mind a hátsó lámpák a mellékelt micro USB kábeleken keresztül tölthetők, így nincs szükség elemek vásárlására és cseréjére. A kábelbevezetések szilikon dugókkal vannak fedve, amelyek védelmet nyújtanak a víz és a por ellen.
A töltési idő mindkét lámpa esetében mindössze 1 óra, és teljes feltöltéssel 3-12 órás működést biztosítanak, a kiválasztott világítási módtól függően. Ennek köszönhetően ez a készlet nemcsak hatékony, hanem kényelmes is a mindennapi használatban.


Tulajdonságok: 




Szín: fekete
Anyag: ABS, PC, szilikon
Tápellátás: beépített akkumulátor
Üzemidő: 3 - 12 óra
Töltési idő: 1 óra
Töltés: micro USB kábel
Első világítási módok száma: 3
Hátsó világítási módok száma: 6
Első lámpa fényforrása: 2 db extra fényerejű LED
Első lámpa színhőmérséklete: hidegfehér
Első lámpa teljesítménye: 2W
Hátsó lámpa fényforrása: 14 db LED 

Hátsó lámpa teljesítménye: 1,5W
Vízállóság: IPX4
Lámpák méretei: 2,7 × 4,2 × 3 cm
A készlet súlya: 0,1 kg


A csomag tartalma:



1 db első lámpa
1 db hátsó lámpa
2 db micro USB kábel
2 db rögzítő gumipánt




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.08.20
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Akkumulátoros LED biciklilámpa, első és hátsó kerékpárlámpák, USB töltés, 3/6 világítási mód, IPX4 vízálló, fekete" című hirdetést látja. (fent)