Betöltés...

Asztroplanetárium Discovery Star Sky P7

Ár: 16.390 Ft

A Discovery Star Sky P7 egy asztroplanetárium stílusos dizájnnal, amely úgy néz ki, mint egy varázskristály. Képes a csillagos égbolt képét kivetíteni a falakra és a mennyezetre, megváltoztatni a vetítőfény színét és elforgatni a képeket  mindezt távolról irányíthatja. Ez az eszköz lenyűgözi vendégeit, és tökéletes ajándék tipp lesz a nagyszerű kütyük rajongóinak. A csillagos égbolt háttér remek választás otthoni pihenéshez, űr témájú bulihoz vagy fotózáshoz. A speciális beállítások lehetővé teszik a fényerő beállítását és a beállított időpontban történő kikapcsolását.
A távirányítóval beállíthatja a vetítés fényerejét, kiválaszthatja a színét, és elforgathatja a csillagokat és a csillagképeket. A nagy kontraszt és a tiszta kép elérése érdekében a vetítést kikapcsolt világítás mellett kell elindítani, és a készüléket 1,5–2 m-re kell elhelyezni egy világos felülettől (mennyezettől vagy faltól). A Discovery Star Sky P7 asztroplanetárium a beépített újratölthető akkumulátorának köszönhetően vezeték nélküli eszközként is működhet: egy LED-del az akkumulátor akár 12 órát is kibír; három LED-del akár 6 órán keresztül. A teljes töltés 3-4 órát vesz igénybe; a készülék alján töltésjelző található.
Megjegyzés: A számítógép USB-portjának feszültsége nem elegendő az eszköz hatékony működéséhez. A készüléket áramforráshoz kell csatlakoztatni: használhat mikro-USB kábelt (tartozék), AC adaptert vagy USB okostelefon töltőt.

A fő előnyök

Egyedülálló kristályformájának köszönhetően tökéletes ajándék
Színszelektív vetítőlámpák és elforgatási lehetőség
Fényerőszabályozás és időzítő beállítása
Távirányító
A beépített újratölthető akkumulátor akár 12 órát is bír

Termék részletek:

Módok: csillagos ég (csillagok és ködök)
Fényforrás: LED-ek
Optimális vetítési távolság: 1,5 - 2 m
Vetítési terület: 12 m2
Időzítő 15 perc, 30 perc, 60 perc.
Tápellátás: 18650 Li-ion akkumulátor, 1500 mAh, micro-USB 5 V, 1 A (opcionális AC adapter vagy okostelefon töltő szükséges)
Távirányító tápellátása: 1x CR2025 elem
Az akkumulátor élettartama: 6-12 óra
Akkumulátor töltési ideje, h 3-4

Csomag tartalma:

Discovery Star Sky P7 projektor
Testrészek
Micro USB kábel
Távirányító
Használati útmutató és jótállási jegy


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.08.19
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Asztroplanetárium Discovery Star Sky P7" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: