Betöltés...

Hordozható toalett, kemping wc, lehúzható 12l-es víztartállyal, 20l-es szennyvíztartállyal, szürke

Ár: 29.990 Ft

Hordozható toalett, kemping wc, lehúzható 12l-es víztartállyal, 20l-es szennyvíztartállyal, szürke 



A hordozható WC számos helyen és helyzetben használható. Tökéletes kempingezéshez, túrázáshoz vagy a hétvégi hobbitelken. Pótolhatatlan eszköz olyan helyzetekben, amikor a hagyományos WC-hez való hozzáférés korlátozott, vagy nem lehetséges például: kisebb lakókocsikban, építkezéseken. A hordozható WC abban az esetben is kiváló megoldás, ha otthon meghibásodik a szennyvízelvezetés. Kompakt kialakításának és könnyű szállíthatóságának köszönhetően a hordozható WC ideális megoldás minden olyan utazáshoz, ahol a kényelem és a higiénia elsődleges fontosságú.


A hordozható WC praktikus és funkcionális megoldás, amely tökéletesen működik különböző körülmények között. A WC két különálló tartályból áll - az öblítővíz és a szennyvíz számára, ami biztosítja a használat kényelmét és higiéniáját.


A WC felső része teljes értékű víztartály funkcióval rendelkezik, 12 literes kapacitással. Ez lehetővé teszi a többszöri átöblítést, ami a hosszú távú használat során elengedhetetlen.Az öblítővizet a WC bal oldalán, a WC belsejében található szivattyú szolgáltatja.
Az öblítési mechanizmus a szivattyú feloldásával, a mozgatható gyűrű mozgatásával, majd a dugattyú felemelésével és leeresztésével aktiválódik, ami hatékonyan öblít az alsó tartályba. A készülék középen elhelyezett nagy nyílás lehetővé teszi a szabad áramlást az alsó tartályba. A WC-ülőke jobb oldalán található egy csavaros töltő a víz és az öblítéshez szükséges vegyszerek számára, mellette egy fogantyú, amely megkönnyíti a WC felső részének mozgatását a WC leoldása után. A WC légmentesen zárható, amely hatékonyan megakadályozza a kellemetlen szagok kijutását, ami a használati kényelem fontos eleme. 



A WC alsó része szennyvíztartály, kapacitása 20 liter, ami biztosítja, hogy a WC-t hosszabb ideig használhassa anélkül, hogy gyakori ürítésre lenne szüksége. A felső tartály kiürítéséhez csak használja a WC elején található "PULL" fogantyút. A lefolyónyílás a WC hátulján található, és egy szoros kupakkal van rögzítve, ami biztosítja a tartály higiénikus ürítését. Ezenkívül a nyitható fogantyú mellett egy ajtó található az alsó tartály könnyű hordozásához és a szükséges teendők elvégzéséhez.


Az eszköz kompakt és könnyű, mindössze 4,3 kg súlyú, amely könnyű szállítást és tárolást biztosít. Alacsony súlya ellenére a WC 120 kg teherbírású, ami szilárd és stabil megoldást jelent a különböző használók számára. Kiváló minőségű HDPE anyagból készült, tartós, ellenáll a mechanikai sérüléseknek és az időjárás hatásainak, ami lehetővé teszi a hosszú távú használatot.


A hordozható WC-t úgy tervezték, hogy maximális védelmet nyújtson a használatával kapcsolatos kellemetlen helyzetekkel szemben. Az alsó rész közepén egy nagy lyuk található, amelyen keresztül a szennyvíz a tartályba folyik. Ez a nyílás egy speciális, szilikagéllel borított füllel van rögzítve, ami tovább növeli a tömítettséget és megakadályozza a kellemetlen szagok kijutását. Az alsó tartály hátulján nagy nyílás található, amely egy tömör kupakkal rögzített. Ez a nyílás szolgál a szennyvíz gyors és biztonságos kiürítésére a tartályból.


Tulajdonságok: 




Hordozható, mobil toalett
Ideális kempingezéshez
Gondos tervezés
Kiváló anyaghasználat
Strapabíró kivitel
Könnyű szerkezet
Hordozófogantyúval ellátott
Higiénikus és biztonságos
Légmentesen zárható
Egyszerű feltöltés és leeresztés
Könnyen tisztítható
Szín: szürke
Anyag: HDPE, ABS, PP, gumi
Öblítőtartály kapacitása: 12 liter
Szennyvíztartály kapacitása: 20 liter
Terhelhetőség: 120 kg
Méretek: 42,5 × 34,5 × 43 cm
Az ülés belső mérete: 25,5 × 22cm
Súly: 4,3 kg
Csomagolási súly: 5,1 kg


A csomag tartalma:



1 db hordozható toalett




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.08.18
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Hordozható toalett, kemping wc, lehúzható 12l-es víztartállyal, 20l-es szennyvíztartállyal, szürke" című hirdetést látja. (fent)