Betöltés...

3 szintes fából készült úszómedencés babaház 5 szobával, teljes berendezéssel, 59×29×90 cm méretben

Ár: 38.490 Ft

3 szintes fából készült úszómedencés babaház 5 szobával, teljes berendezéssel, 59×29×90 cm méretben 



A babaház csodálatos játék, amely órákig tartó szórakozást nyújthat, és számos készséget fejleszthet a gyermekekben, beleértve a kreativitást, a szociális és szervezési készségeket.


Ez az XXL méretű modell 90 cm magas! Tömör fából készült, szerkezete rendkívül tartós. Minden eleme gondosan kidolgozott, tökéletesen csiszolt és biztonságos a gyermekek számára. Magassága lehetővé teszi, hogy egy nagyobb gyermek is kényelmes pozícióban játszhasson, ráadásul a ház nagyon stabil, nem fog felbillenni játék közben.


A ház LED-szalag világítással rendelkezik, amelyet a gyermek igényei szerint helyezhet el a babaházban - lehet akár az egész házban, a földszinttől a tetőtérig!


A fából készült babaház egy 4 fős babás család számára készült. 3 szintje van, gyönyörű fehér lépcsőkkel összekötve, 5 szobával + erkéllyel és kerti medencével. Minden baba ilyen nagy házról álmodik!


A gyönyörű színek játékra ösztönzik a gyermeket és serkentik a képzeletét. A fények lágyak, nem villognak, így még a több órás babázással való játék sem terheli meg a gyermek szemét. A színek illeszkednek bármelyik gyermekszoba berendezéséhez, anélkül, hogy az egész helyiség esztétikáját megzavarnák.


Tulajdonságok: 




XXL méret
Kiváló kidolgozás
Stabil kivitel
LED világítás (az elem nem tartozék)
Szín: többszínű
Anyag: fa
Elemek száma a készletben: ház + 18
Méretek (H×Sz×M): 59×29×90cm
Szintek száma: 3
Helyiségek száma: 5 szoba + erkély és kert medencével
Súly: 10,15 kg


A csomag tartalma: 




Házikó
Elemes LED-szalag világítás
Hintaló
Mosdóasztal
Emeletes ágy
Asztal, 2 szék
Fotel
Kanapé asztallal
Konyhai fali egység
Mosdó tükörrel
Zuhanyzó
WC
Lámpa
Virág




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.08.18
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "3 szintes fából készült úszómedencés babaház 5 szobával, teljes berendezéssel, 59×29×90 cm méretben" című hirdetést látja. (fent)