Betöltés...

Érzékszervi rágóka, 6 az 1-ben fejlesztőjáték gyerekeknek, csörgővel, színes

Ár: 2.490 Ft

Érzékszervi rágóka, 6 az 1-ben fejlesztőjáték gyerekeknek, csörgővel, színes 



Az érzékszervi rágóka egy innovatív és multifunkcionális játék, amelyet kifejezetten a legkisebbek számára készítettek. A rágóka a baba egyik első játéka. Szerkezetét és kialakítását úgy tervezték, hogy serkentse a gyermekek érzékszervi fejlődését, miközben sok örömet okoz nekik. A gyermek számára könnyen megfogható és kézben tartható. A játék többfunkciós, színes, a legjobb minőségű anyagokból készült, továbbá biztonságos a kisgyermek számára.


A rágóka nem csak egy egyszerű játék, hanem egy átfogó eszköz, amely segíti a gyermek fejlődését. Kiváló minőségű anyagok, átgondolt tervezés és rengeteg funkció teszi ideális választássá minden szülő számára, aki a legjobb feltételeket szeretné biztosítani gyermekének a fejlődéshez és a játékhoz. Ennek a játéknak köszönhetően a kisgyermeke biztonságos és izgalmas módon fejlesztheti készségeit.


A rágóka hat különféle kialakítású, áthúzható játékkal van felszerelve, amelyek különböző hangokat és rezgéseket adnak ki, amikor a gyermek mozgatja őket a lyukakon. A különböző végek segítik a gyermeket a fogás gyakorlásában és a finommotoros készségek fejlesztésében. A két sorba rendezett puha, kerek gombokat a másik oldalra lehet nyomni. Ez a funkció fejleszti a kézügyességet és a szem-kéz koordinációt.


A három különböző textúrájú műanyag gyűrű további tapintási ingereket biztosít a gyermeknek, ami serkenti a tapintási érzékét. A rágóka felülete leketrekített textúrájú, ami tovább serkenti a baba tapintását.


A barátságos, visszafogott színek vonzzák a gyermek figyelmét anélkül, hogy túl intenzív lenne a látása számára. A játék egyes elemei különféle színűek, ami megkönnyíti, hogy a gyermek megtanulja felismerni őket. A belsejében elhelyezett csörgő finom hangokat ad ki, ami tovább foglalkoztatja a gyermeket fejlesztve hallásérzékét.


Ideális játék csecsemők és kisgyermekek számára, amely több szinten támogatja fejlődésüket. A különböző érzékszerveket - tapintás, látás és hallás- stimuláló játék segíti az érzékszervi és motoros készségek fejlődését. A különböző textúráknak, hangoknak és funkcióknak köszönhetően a baba kísérletezhet és új érzéseket fedezhet fel, ami elősegíti általános fejlődését.


Tulajdonságok: 




6 az 1-ben többfunkciós játék
Tapintás, látás, és hallás fejlesztésére
Ragyogó színek
Hanghatások
Ajánlott korosztály: 18 hónapos kortól
Szín: többszínű
Anyag: ABS, PC ötvözet, TPE
Méretek: 26 × 11,5 × 13,5 cm
Súly: 0,142 kg


A csomag tartalma:



1 db 6 az 1-ben fejlesztőjáték




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.08.17
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Érzékszervi rágóka, 6 az 1-ben fejlesztőjáték gyerekeknek, csörgővel, színes" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP