Betöltés...

Játék szerszámosláda, barkácskészlet gyerekeknek, valósághű műanyag szerszámokkal, 32 db-os készlet

Ár: 7.190 Ft

Játék szerszámosláda, barkácskészlet gyerekeknek, valósághű műanyag szerszámokkal, 32 db-os készlet 



Ez a játék szerszámosláda egy olyan kreatív barkácskészlet, amely biztosan tetszeni fog minden kisfiúnak, aki szeret apukájának segíteni a javítások és a barkácsolás során.


A felnőttek munkájának utánzása közkedvelt a gyerekek körében. A valódi szerszámokkal való játék viszont veszélyes lehet, ezért azok helyettesítésére tökéletes lesz a játék barkácskészlet, mellyel a gyerekek játszva megtanulhatják melyik szerszám mire való.


A barkácskészlet sok alkatrészt tartalmaz, így gyermeke biztosan nem fog unatkozni vele, órákon át tartó, szórakoztató és mindenekelőtt biztonságos játékot tesz lehetővé, ami ösztönzi a gyerekekben a barkácsolás vagy a kézi munka iránti érzéket. Az eszközök könnyűek és a kis kezekhez igazodnak. Minden egyes elem kiválóan alkalmas a gyermekek kézügyességének fejlesztésére, miközben megtanítja őket a pontosságra, a türelemre és a koncentrációra.


A készlet olyan kreatív játék, amely ideális az önálló játékhoz, de a testvérekkel, kortársakkal és szülőkkel való közös játékhoz is kiválóan alkalmas. A játék megtanítja a gyermeket a dolgok rendben tartására, hogy minden szerszámnak, csavarnak megvan a saját helye, és vigyázni kell arra, hogy ne vesszenek el. 



A készletben található összes alkatrész a valós életben található megfelelőiket utánozza. A szerszámok funkcionálisak - a fúrógép forgótárcsás (nem szükséges hozzá elem), a villáskulcs állítható, a kézifűrész mozgatható, a csavarhúzókkal pedig a készletben lévő csavarokat lehet meghúzni. A praktikus szerszámosládában a gyermek tárolhatja a szerszámokat vagy más kincseket.


Játék közben a kisgyermek felnőttnek fogja érezni magát, és közben eljátszhat mindenféle eszköz, gép, de akár autó javításával kapcsolatos jelenetet is.


Tulajdonságok:



Játék szerszámkészlet
Valósághű és mozgatható elemek
Elemek száma: 32
Anyag: műanyag
Ajánlott korosztály: 3 éves kortól
A készlet méretei: 30×19×15 cm
A készlet súlya: 1,2 kg


A csomag tartalma: 




1 db szerszámosláda
1 db fúrógép
1 db kalapács
1 db csillagcsavarhúzó
1 db laposfejű csavarhúzó
1 db kézifűrész
1 db villáskulcs
1 db csavarkulcs
1 db dugóskulcs
1 db fogó
1 db spakli
1 db reszelő
1 db vízmérték
1 db szögmérő
4 db csavar anyákkal
8 db csatlakozó elem lyukakkal
2 db ék




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.08.17
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Játék szerszámosláda, barkácskészlet gyerekeknek, valósághű műanyag szerszámokkal, 32 db-os készlet" című hirdetést látja. (fent)