Betöltés...

50 darabos horgoló készlet praktikus tokban, vonalzóval, ollóval, biztosítótűkkel, további hasznos kiegészítőkkel

Ár: 3.190 Ft

50 darabos horgoló készlet praktikus tokban, vonalzóval, ollóval, biztosítótűkkel, további hasznos kiegészítőkkel 



Az 50 elemes horgoló készlet kezdőknek és haladóknak egyaránt tökéletes lesz. Mindent tartalmaz, ami a kézimunkához szükséges többek között: többféle horgolótűt, ollót, vonalzót, műanyagtűket, öltéstartókat, számlálót, orsókat és biztosítótűket is. A kiegészítők különböző színűek, könnyebben megkülönböztethetők, egyúttal esztétikus látványt nyújtanak, és még szórakoztatóbbá teszik a horgolást.


A készlet egy öko-bőrből készült tokba van csomagolva, amely lehetővé teszi, hogy horgolóeszközeit egy helyen tartsa. Könnyen elteheti őket a táskájába vagy hátizsákjába, és magával viheti, hogy utazásai alkalmával is horgolhasson akár az autóban vagy a vonaton.


A szett 10 különböző méretű színes- és kisebb kötésekhez való horgolótűt is tartalmaz. 0,6 mm-től 6,5 mm-ig. Ergonomikus formával, lapos betéttel és mély horgokkal rendelkeznek, amelyek biztosítják, hogy a fonal ne csússzon- és ne akadjon el.


Ez a horgolókészlet tökéletes ajándék lehet annak, aki már gyakorlottan horgol, vagy kreatív hobbiként szeretné elkezdeni a horgolás mesterségét. Az elemek nagy száma és sokfélesége biztosítja, hogy mindenki megtalálja benne a számára éppen megfelelő darabot.


Tulajdonságok: 




Hobbi kézimunka készlet
Változatos eszköztár
Haladóknak és kezdőknek egyaránt
Esztétikus kivitelezés
Praktikus tároló
A készlet elemeinek száma: 50 db
A horgolótűk mérete: 0,6-6,5 mm
Anyag: öko-bőr, alumínium, fém, műanyag.
A tok méretei: 18×13×2 cm
Súly: 0,25 kg


A csomag tartalma: 




10 db horgolótű nagyobb munkákhoz
12 db horgolótű kisebb munkákhoz
1 db olló
1 db vonalzó
2 db szemtartó
3 db befűzőtű
6 db műanyag tű
2 db szilikon tűtartó
2 db számláló
10 db biztosítótű
1 db tok




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.08.17
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "50 darabos horgoló készlet praktikus tokban, vonalzóval, ollóval, biztosítótűkkel, további hasznos kiegészítőkkel" című hirdetést látja. (fent)