Betöltés...

Anton Kártyajáték – Fekete Péter és Memóriajáték Egyben!

Ár: 1.391 Ft

Az Anton kártyajáték többféle szórakoztató élményt nyújt egyetlen paklival. A népszerű mesekönyvekből ismert szereplők és jelenetek jelennek meg a lapokon, így a gyerekek játszhatják az izgalmas Fekete Pétert és a vizualizációt, valamint az emlékezőképességet fejlesztő Memóriajátékot. Részletes Leírás
Termék Tulajdonságai: Anton Kártyajáték – Fekete Péter és Memóriajáték

Téma: Anton kártyajáték népszerű mesekönyvekből ismert szereplőkkel és jelenetekkel
Játékok: Fekete Péter és Memóriajáték
Lapok száma: 34+1 lap
Tartalom: A doboz tartalmazza a játékleírásokat is
Fekete Péter Játékszabályok: A játékban legalább két játékos vehet részt. Kezdéskor a kártyákat jól összekeverik, és egyenlően szétosztják a játékosok között. Ha egy játékos két azonos sarokjellel ellátott lapot talál, azokat lerakhatja. A „húzás” során a játékosok felváltva húznak egymástól egy-egy lapot, és ha találat van, azokat lerakják. A játék akkor ér véget, amikor csak a „Fekete Péter” lap marad valakinél, aki így a játék vesztese lesz.

Memóriajáték Játékszabályok: A játékot kettő vagy több játékos játszhatja. A „Fekete Péter” lapot ki kell venni a játékból. Az összekevert lapokat képpel lefelé helyezik az asztalra. A játékosok felváltva fordítanak fel két lapot. Ha párt találnak, maguk elé teszik, és folytatják a játékot. Ha nem találnak párt, a lapokat visszahelyezik, és a következő játékos következik. A játék akkor ér véget, amikor az összes párt megtalálták, és a legtöbb párt összegyűjtő játékos lesz a győztes.

Előnyök:

Kettő az Egyben: Egy pakliból két különböző játék játszható, így változatos szórakozást nyújt.
Fejlesztő Hatás: A játékok fejlesztik a gyerekek vizualizációs és emlékezőképességeit.
Mesekönyvek Szereplői: A népszerű mesekönyvek ismert szereplőinek köszönhetően a játék még vonzóbb a gyerekek számára.
Egyszerű Játékszabályok: A játékhoz tartozó leírások segítenek a könnyű és gyors tanulásban.
Ajánlott Felhasználás: Az Anton kártyajáték tökéletes választás gyerekeknek, akik szeretnének szórakozni és egyben fejleszteni képességeiket. Ideális otthoni és iskolai használatra, valamint ajándékként is kiváló.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Társasjátékok
 
Feladás dátuma: 2024.08.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Anton Kártyajáték – Fekete Péter és Memóriajáték Egyben!" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: