Betöltés...

Felfújható matrac gyerekeknek - egyszarvú - 155 x 119 cm

Ár: 9.790 Ft

Felfújható matrac gyerekeknek - egyszarvú - 155 x 119 cm
A csomag tartalma:
- 1 db Felfújható matrac gyerekeknek - egyszarvú - 155 x 119 cmEz a felfújható unikornis úszógumi kiváló választás azok számára, akik értékelik a kényelmet a pihenés során. Kiváló minőségű anyagból készült, egyedi és divatos formája biztosan mindenki figyelmét felkelti! Ez az úszógumi tartós és kiváló kiegészítője bármelyik medencepartinak vagy tóparti kirándulásának. A felfújható fej, sörény, farok és végtagok élénk, szivárvány ihlette színekkel rendelkeznek. A masszív fogantyúk lovagló fogásként szolgálnak, valamint megkönnyítik az úszógumi vízbe és vízből történő mozgatását. A biztonsági szelepek megkönnyítik a felfújást és leeresztést, miközben megfelelően szabályozzák a légnyomást.
Tartós vinilből készültNagyméretűErős fogantyúkEgyedi unikornis formaFigyelemfelkeltő színekTartozék javítófolttal
Forma: UnikornisMéret: 155 x 119 cmSzín: Fehér + rózsaszín, sárga, lilaAnyag: VinilSúly: ~1500 g
 
Amennyiben ettől az eladótól még ma további termékeket vásárolsz (https://www.lealkudtuk.hu/sad-logisztikai-kft-p22124361), ők nem fognak neked további szállítási díjakat felszámolni a csomagküldésnél. A rendeléseknél feltüntetett további szállítási díjakat ne vedd figyelembe.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.08.15
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Felfújható matrac gyerekeknek - egyszarvú - 155 x 119 cm" című hirdetést látja. (fent)