Betöltés...

Hordozható turista hűtő, autós hűtő, hálózati és szivargyújtós üzemeléssel, 4 l kapacitással, fekete

Ár: 17.990 Ft

Hordozható turista hűtő, autós hűtő, hálózati és szivargyújtós üzemeléssel, 4 l kapacitással, fekete 



A hordozható hűtő nyáron tökéletes lesz hűsítő italok, fagylalt, gyümölcsök, zöldségek tárolására pl. hétvégi telken vagy piknikezéskor. Hatékonyan csökkenti a hőmérsékletet 18-22 ° C-kal a környezeti hőmérséklethez képest. Akár 19 cm magas italos dobozok vagy palackok tárolására is alkalmas.


Fűtési funkciójának köszönhetően akár ősszel és télen is hasznos lesz egy-egy meleg falat vagy ital melegen tartására. A funkciók közötti váltás a hátoldalon található kapcsolóval történik, az adott üzemmód aktiválását egy világító LED jelzi.


A hűtőszekrény egyaránt használható az autóban (egy szabványos hálózati és egy szivargyújtó aljzattal rendelkezik) és elektromos hálózattal rendelkező helyiségekben, például kempingben vagy nyaralóban. Funkcionalitását a gyakori utazók, valamint hivatásos sofőrök fogják igazán értékelni.


Kompakt méretei lehetővé teszik a készülék könnyed szállítását és tárolását. Működéséből eredő zajszintje alacsony, nem okoz kellemetlenséget a használat során.


Egy reteszes fogantyú véd a véletlen nyitás ellen, nem kell attól tartani, hogy utazás közben kinyílik a hűtőszekrény és a teljes tartalom kiesik vagy a hűtés meghiúsul. A készülék belsejében egy kivehető polc, az ajtón egy tároló található. Ez lehetővé teszi a különböző típusú termékek szabad tárolását.


Kültéri használatakor azonban nagyon fontos, hogy a készüléket ne hagyja közvetlenül a szabadban, és ne tegye ki napfénynek vagy nedvességnek. A hűtőszekrény hordozásában egy praktikus, a házból kihúzható fogantyú segít.


Tulajdonságok: 




Hordozható hűtőgép
Hálózati és szivargyújtós működés
Hűtő és fűtő funkció
Szín: fekete
Teljesítmény: 30W
Tápellátás: AC 220-240V a hálózatról vagy DC 12V
Hűtési teljesítmény: 39-45W
Hűtési kapacitás: - 18-22°C a környezeti hőmérséklethez képest
Fűtési teljesítmény: 37-43W
Fűtési kapacitás: 55-65°C termosztát segítségével
Külső méretek (H×Sz×M): 23,5 × 17,5 × 25 cm
Belső méretek (H×Sz×M): 13 × 13 × 20 cm 

Tápkábel hossza: 2 méter
A készlet súlya: 1,85 kg


A csomag tartalma:



1 db hűtőszekrény
1 db hálózati kábel
1 db autós szivargyújtó kábel




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.08.08
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Hordozható turista hűtő, autós hűtő, hálózati és szivargyújtós üzemeléssel, 4 l kapacitással, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP