Betöltés...

Kis kertészkészlet szerszámtáska

Ár: 9.490 Ft

Kis kertészkészlet szerszámtáska
A Kiskertész szerszámkészlete és védőruházata mostantól igazi szórakozássá teszi a kertben való játékot. Mindent nagy odafigyeléssel készítettek a részletekre, hogy gyermekét a szabadban való játékra ösztönözze. Kiskertészünk nemcsak a növények gondozását tanulja meg, hanem azt is, hogy legyünk türelmesek, miközben kemény munkája eredményére várunk.A teljesen műanyagból készült biztonságos eszközöknek köszönhetően a gyermek képes lesz utánozni a felnőtteket, és részt vehet a tavaszi vagy őszi kerti takarításban. A speciális táskának köszönhetően minden eszközét elrejtheti, és mindig magánál tarthatja, amikor használnia kell. A munkaruha, különösen a kesztyű, megvédi a babát a szennyeződéstől. A kertészeti kiegészítők cserélhető fogantyúval rendelkeznek, amely a gyermek által használt szerszámra cserélhető. Mostantól megfelelő felszerelést biztosíthat gyermekeinek az ilyen tevékenységekhez.
A készlet tartalma:- táska méretei kb 25 x 19 x 9 cm- kötény méretei kb 42 x 48 cm- kesztyű méretei kb 19 x 9 cm- kalap fej kerülete 51 cm- dinoszaurusz öntözőkanna méretei kb 18 x 21 x 9 cm- cserélhető nyelű szerszámok (lapát, gereblye, metsző, ásó, villa, recés)- 7 db fogantyú
A kertészkészlet szórakoztató és tanulságos darabként egyaránt hasznos. Megmutatja, hogyan néznek ki a kerti termékek. Ezenkívül a játék segítségével a gyermek megtanulhatja a növények nevét, a gondozási szabályokat, és felkeltheti érdeklődését a természet iránt.Ezt a praktikus gyermekkertészeti készletet kifejezetten a kíváncsi elmék és a kisebb kezek számára tervezték. Gyermekeknek 3 éves kortól ajánlott.A kellemes színek és az esztétikus kidolgozás minden keményen dolgozó embernek örömet okoz. A kertészeti elemek teljes egészében műanyagból, a ruhák és a táska poliészterből készültek.A gyermek kertészeti készlet tökéletes ajándék a kertészkedés szerelmeseinek!






Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.08.01
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Kis kertészkészlet szerszámtáska" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: