Betöltés...

Bestway matrac unikornis "ágy" 196x104cm

Ár: 15.000 Ft

Bestway matrac unikornis "ágy" 196x104cm
Bestway felfújható matracágy Unicornis. Egy mesebeli felfújható, bújós matrac gyerekeknek, bármikor pihenhet. Kellemes tapintású bársonyból készült matrac egyszarvú grafikával és díszítő elemekkel. A matrac remek dísze lehet egy gyerekszoba, és mesemondáshoz is használható. A matracot utazáskor is magaddal viheted, hogy a pici alvóhelyet váltva jól érezze magát. A matrac tökéletes lesz a kis vendégek számára is, akik éjszakára maradnak.A strapabíró I-gerenda konstrukció és a kényelmes, bolyhos felület gondoskodik a használat kényelméről.Az unikornis közepén egy speciális mélyedés biztosítja a matrac stabilitását, maga a kialakítás pedig megmozgatja a gyerekek fantáziáját!
Leírás:- korábban tesztelt, strapabíró vinil anyag- kényelmes velúr hálófelület- bordázott szerkezet biztosítja az alvás komfortját- egy mélyedés a matracban, hogy a gyermek ne guruljon ki az ágyból- felfújható háttámla- gyermekeknek szánt +3- biztonsági szelepek- gyorslevegős szelep zárral- erős javítófolt
Méretek:- magasság: 84 cm (párnával együtt)- szélesség: 104 cm- hossza: 196 cm
A matrac tökéletes utazáshoz anélkül, hogy sok helyet foglalna, és minden gyermek számára kényelmes alvást biztosít.A felfújható matrac számos helyzetben praktikusan alkalmazható. Ideális megoldás azoknak, akik értékelik a kényelmet.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.08.01
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Bestway matrac unikornis "ágy" 196x104cm" című hirdetést látja. (fent)