Betöltés...

Bestway felfújható szörfdeszka matrac 42046

Ár: 4.490 Ft

Bestway felfújható szörfdeszka matrac 42046
Leírás:- mérete 114 x 46 cm- 2 praktikus fogantyú- szép nyári színek- PVC anyag, 0,22 mm vastag- javítófolt- ajánlott életkor 3+VEGYESEN küldjük!A Bestway egy felfújható szörfdeszkát mutat be, amelyet kicsije magával vihet az úszómedencébe, valamint a tenger vagy a tó partján nyaralni. A színes, felfújható tábla légszivárgás ellen blokkolt, erős, strapabíró vinilből készült, szerkezete hosszanti válaszfalakra épül. Ezenkívül a gyártó a táblát két erős, kézre álló fogantyúval látta el a kényelmes úszás és szállítás érdekében. Ez segít gyermekének a felszínen maradni. A tenger, a tó vagy a medence melletti szórakozás még vonzóbb lesz. Ennek a szórakozásnak köszönhetően gyermeke biztosan nem fog unatkozni a nyári vakációja alatt.
Leírás:- mérete 114 x 46 cm- 2 praktikus fogantyú- szép nyári színek- PVC anyag, 0,22 mm vastag- javítófolt- ajánlott életkor 3+
A matrac kizárólag vízben való használatra készült, olyan mélységben, hogy a gyermek érezze az alját, szülői felügyelet mellett.A strandmatrac könnyű és praktikus. Nem foglal sok helyet, és nem igényel pumpát, így bárhová magával viheti.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.08.01
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Bestway felfújható szörfdeszka matrac 42046" című hirdetést látja. (fent)