Betöltés...

Felfújható teknős beülő 90 cm

Ár: 3.500 Ft

Felfújható teknős beülő 90 cm
Egy teknős formájú, 90 cm hosszú, bájos felfújható kör tökéletes a vízhez való hozzászokáshoz és az úszás megtanulásához.
Egy víziállattal minden kisgyermek meg akarja tenni az első mérföldkövét, és vízbe szállni! A játéknak nagyon kényelmes ülése van, két lyukkal a lábak és a fogantyúk számára. Ennek köszönhetően minden gyermek biztonságosan fog ülni.A teknősnek négy felfújható uszonya és egy feje van, ami nem csak nagyon valósághű megjelenést kölcsönöz a játéknak, de garantálja a stabilitást is ? a gyerek nem csúszik ki a felfújhatóból.
A játék tartós PVC anyagból készült, zöld és sárga színben kapható, ami felejthetetlen pillanatokat biztosít a medencében, a tengerben vagy a tóban való játék közben. Az állat tökéletes választás lesz a tengeri élőlények minden kis rajongója számára!
Leírás:- méretek:hossza: 90 cmkülső átmérő: 55 cmbelső átmérő: 30 cm- Teherbírás: max 30 kg- szelep: 1- életkor: 1+- Anyaga: PVC- színek: zöld és sárga- modell: teknős
A felfújható víziteknős könnyű és kézreálló. Nem foglal sok helyet, és nem igényel pumpát, így bárhová magával viheti. Még egy kis pénztárcába is elfér! Kizárólag vízben való használatra készült, olyan mélységben, hogy a gyermek érezze a fenekét, szülői felügyelet mellett.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.08.01
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Felfújható teknős beülő 90 cm" című hirdetést látja. (fent)