Betöltés...

Kreatív Nail Art Stúdió játék szárítóval és fényeffektussal, rengeteg kiegészítővel – alkosd meg legszebb köröm dizájnod otthon! (BBJ)

Ár: 8.990 Ft

Fedezd fel a körömdíszítés izgalmas világát a Kreatív Nail Art Stúdióval , amely minden szükséges eszközt és kiegészítőt biztosít ahhoz, hogy otthon készíthess fantasztikus körömalkotásokat! Ez a szórakoztató és kreatív játék szárítóval, fényeffektussal és számos különleges kiegészítővel rendelkezik, így tökéletes választás minden fiatal művész számára. Termékleírás: Szárító funkció: A készlet tartalmaz egy praktikus szárítót, amely gyorsan és hatékonyan megszárítja a körömlakkot. Ez lehetővé teszi, hogy az elkészített dizájn gyorsan megkeményedjen és hosszabb ideig tartós maradjon, így kevesebb várakozás és több szórakozás! Fényeffektus: Az egyedülálló fényeffektus színes és ragyogó fényeket biztosít, amelyek kiemelik és fokozzák a körömdíszítések látványát. A fények segítenek abban, hogy a körömalkotások még különlegesebbé váljanak, és egyedi ragyogást nyújtsanak. Gazdag kiegészítő készlet: A stúdió rengeteg kiegészítőt tartalmaz, köztük csillogó flittereket, színes strasszokat, mintás matricákat és többféle árnyalatú körömlakkot. Ezek a kiegészítők lehetővé teszik, hogy szabadon kreatívkodj és bármilyen stílusú és mintájú dizájnt létrehozz. Könnyű használat: A játék felhasználóbarát kialakítása egyszerűsíti a körömdíszítés folyamatát. Az egyes elemek könnyen kezelhetők, így akár kezdők is könnyedén elkészíthetik saját egyedi körömdíszítéseiket. Oktató és szórakoztató: A stúdió nemcsak szórakoztató, hanem oktató jellegű is. Segít a finommotorikus készségek fejlesztésében és a kreatív gondolkodásban. Ideális eszköz a gyermekek számára, hogy kreatív módon fejlesszék képességeiket. Tökéletes ajándék: A Nail Art Stúdió tökéletes ajándék lehet minden fiatal művész számára, aki szeretne elmerülni a körömdíszítés világában. Kiváló választás születésnapokra, ünnepekre vagy bármilyen különleges alkalomra, amelyen szeretnél örömet szerezni valakinek. Főbb Jellemzők: Szárító funkció: Gyors szárítás a tartós körömdíszítésekhez Fényeffektus: Színes fények, amelyek kiemelik a körömalkotásokat Kiegészítők: Csillogó flitterek, színes strasszok, mintás matricák és többféle lemosható körömlakk Könnyű használat: Egyszerű kezelhetőség és felhasználóbarát design Oktató játék: Fejleszti a kreativitást és finommotorikus készségeket Ajándék: Tökéletes választás fiatalok számára Méretek és Tartalom: Termék mérete: 18 x 26 cm Kiegészítők: Gazdag választék különböző színekben és típusokban Csomagolás: Színes és praktikus csomagolás, ideális ajándéknak Összegzés: A Kreatív Nail Art Stúdió Szárítóval és Fényeffektussal egy fantasztikus készlet, amely lehetővé teszi, hogy otthon készíthess csodálatos körömdíszítéseket. Az innovatív szárító, látványos fényeffektusok és gazdag kiegészítő választék garantálja, hogy minden kreatív álmod valóra váljon. Tedd különlegessé a körömalkotásokat ezzel a szórakoztató és inspiráló játékkészlettel!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.08.01
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Kreatív Nail Art Stúdió játék szárítóval és fényeffektussal, rengeteg kiegészítővel – alkosd meg legszebb köröm dizájnod otthon! (BBJ)" című hirdetést látja. (fent)