Betöltés...

Ujjbáb készlet, 10 db

Ár: 2.290 Ft


KREATÍV JÁTÉK GYERMEKEKNEK – vezesse be gyermekét a képzelet és a kreativitás világába 6 darab ujjbábból álló készletünkkel! Aranyos kis emberkék ezek, tökéletesek lehetnek színházi játékra, mesemondásra, tanulásra és kézi készségek fejlesztésére. 
ÁLLATOK GYŰJTEMÉNYE - a készlet 10 db bábot tartalmaz - a kéz minden ujjára ráférő állatokat, ujjaival játszhat vele, ami növeli a vonzerőt és érdekesebbé teszi a színházat és lehetőséget ad a történet fejlesztésére. Nagyobb csoportban is lehet bábokkal játszani. A bábok alkalmasak a kisgyermekek kezére, de a felnőttek kisebb ujjaira is. 
PUHA ÉS SZÍNES - a kellemes tapintású anyagnak és színeknek köszönhetően a játék felkelti a gyermek figyelmét és játékra ösztönzi. 
HATÁSSAL LEHETNEK A GYERMEK FEJLŐDÉSÉRE - a játszó gyermeknek köszönhetően a színház fejlesztheti a kreativitást és a képzeletet, valamint a beszéd- és hallási készségeket, illetve a motoros és beilleszkedési készségeket. A bábokkal egyedül, felnőttekkel vagy nagyobb csoportban más gyerekekkel is lehet játszani. 


TULAJDONSÁGOK:



anyaga: poliészter, PP, pamut
szín: többszínű
téma: állatok
1 darab átlagos méretei: 4 - 6 x 6 - 10 cm
súlya: 0,044 kg
súlya csomagban: 0,051 kg


KÉSZLET TARTALMA:



10 báb




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.07.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Ujjbáb készlet, 10 db" című hirdetést látja. (fent)