Betöltés...

Fali mágnestábla, szárazon törölhető, 60x40 cm méretben, alumínium kerettel, kiegészítőkkel, fehér

Ár: 6.490 Ft

Fali mágnestábla, szárazon törölhető, 60x40 cm méretben, alumínium kerettel, kiegészítőkkel, fehér 



A szárazon törölhető tábla lehetővé teszi az írást és rajzolást speciális filctollakkal. A készlet 4 filctollat tartalmaz fekete, zöld, piros és kék színekben. A filctollakkal való írás/rajzolás letörléséhez használja a táblához mellékelt szivacsot, amely beépített mágnessel rendelkezik, így könnyen a táblához rögzíthető.


A multifunkcionális tábla, számos különböző célra használható, például információk rögzítésére, diagramok készítésére, prezentációk tartására, matematika tanulására, rajzolásra, festésre és sok más célra.


Gyakran használják őket olyan helyeken, mint az iskolák, irodák, konferenciatermek, valamint otthonokban és más olyan helyeken, ahol gyorsan tisztítható író- és rajzfelületekre van szükség.


A tábla függőlegesen és vízszintesen is felakasztható, két akasztóval rendelkezik, melyek beállíthatók a kívánt szélességre.


A tábla további előnye egy polc a kiegészítők számára, markereket, szivacsot vagy mágneseket helyezhet el rajta. A tartozék 10 színes mágnes tökéletesen alkalmas
a fontos információk vagy rajzok rögzítésére.


Tulajdonságok: 




Mágnestábla
Szárazon törölhető
Falra akasztható
Tárolópolc
Szín: fehér
A keret anyaga: alumínium
Filctollak száma: 4
Mágnesek száma: 10
Mágneses törlőszivacs
Méret: 60 × 40 cm
Súly: 0,828 kg


A csomag tartalma:



1 db tábla
4 db filctoll
10 db mágnes
1 db mágneses szivacs




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.07.29
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Fali mágnestábla, szárazon törölhető, 60x40 cm méretben, alumínium kerettel, kiegészítőkkel, fehér" című hirdetést látja. (fent)